Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα

Φωτιά τώρα: Μεγάλη πυρκαγιά στην Αργολίδα
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή κοντά στη Μονή Καρακαλά.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχή κοντά στη Μονή Καρακαλά στην Αργολίδα. Εδώ και λίγη ώρα, στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Ναύπλιο αλλά και το Άργος, ενώ στο πύρινο μέτωπο θα σπεύσουν και ελικόπτερα, επιχειρώντας ρίψεις νερού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, υπάρχει πιθανότητα να εκκενωθεί η Μονή, για προληπτικούς λόγους.

Φωτιά στην Πρέβεζα και στο Μαρτίνο την Παρασκευή

Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, σε αγροτική έκταση την Παρασκευή. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση. Στο σημείο επιχείρησαν 38 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Λίγο νωρίτερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, πυρκαγιά είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση στο Μαρτίνο Φθιώτιδας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία για την κατάσβεση της πυρκαγιάς άμεσα κινητοποιήθηκαν 26 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 13 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη τύπου Canadair, 2 PZL και ένα ελικόπτερο.

«Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 26 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 13 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 Α/Φ ΤΥΠΟΥ CANADAIR, 2 Α/Φ PZL και 1 Ε/Π.» ανέφερε η πυροσβεστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments