Τεχνολογία

Fortnite Season 10: Όλες οι αλλαγές της νέα σεζόν

Fortnite Season 10: Όλες οι αλλαγές της νέα σεζόν
Fortnite Season 10: Όπως σε κάθε σεζόν στο Fortnite, ο χάρτης δέχεται μια σημαντική αλλαγή

Fortnite Season 10: H νέα σεζόν στο Fortnite είναι γεγονός. Η Season 10 κυκλοφόρησε σήμερα και φέρνει μαζί της μια σειρά από μεγάλες αλλαγές και νέες προσθήκες στο δημοφιλές battle royale.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές και τα νέα Features

  • B.R.U.T.E – Ένα mech suit, διαχειρίσιμο από δύο παίκτες. Ο ένας οδηγεί, καθώς ο άλλος πυροβολεί, ή ένας μπορεί να τα κάνει και τα δύο, εναλλάξ.
  • Rift Zones – Τοποθεσίες από το παρελθόν εμφανίζονται εκ νέου στον χάρτη του Fortnite, ως αποτέλεσμα του Zero Point Explosion. Θα μπορείτε εκ νέου να επισκεφθείτε το Dusty Depot.
  • Missions – Tο Battle Pass περιλαμβάνει τώρα multi-objective αποστολές, που φέρνουν αποκλειστικά cosmetic rewards και Battle Stars.
  • Νέες συσκευές και Prefabs – Tο Advanced Storm Controller και τα prefabs για το Risky Reels είναι τώρα διαθέσιμα στο Creative Mode, μαζί με άλλα νέα παιχνίδια.
  • LTM – Τα Junkyard Juke και Sky Station Showdown είναι τώρα διαθέσιμα στο Creative Mode.
  • Locker – Ένα νέο Locker feature για το Save the World, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε emotes, music packs και loading screens από το Battle Royale στο co-op horde mode.
  • Nέα Missions και Συστήματα – Το Save the World δέχεται update, με νέα missions και game systems.

Fortnite Battle Royale Missions

Ένα νέο feature για το Battle Pass είναι τα Missions. Τα Missions περιλαμβάνουν μια σειρά από θεματικά objectives, που δίνουν rewards όταν ολοκληρωθούν, συμπεριλαμβανομένων Battle Stars, XP και αποκλειστικών cosmetic αντικειμένων.

Fortnite Season 10 – Αλλαγές στο Map

Όπως σε κάθε σεζόν στο Fortnite, ο χάρτης δέχεται μια σημαντική αλλαγή. Αυτή η σεζόν αφορά την υλοποίηση των Rift Zones, που φέρνουν πίσω παλιά τμήματα του χάρτη από προηγούμενες εποχές. Γνωρίζουμε ότι το Dusty Depot είναι ένα από αυτά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν και άλλες τοποθεσίες στα rifts. Αυτές οι τοποθεσίες υποσχέθηκαν να είναι “όχι οι ίδιες με αυτές που κάποτε ήταν”, και να παρέχουν αλλαγές στο gameplay.

Fortnite Season 10 Challenges

Νέο Battle Pass σημαίνει μια σειρά από νέα challenges και τα Week 1 Challenges είναι διαθέσιμα με την κυκλοφορία του Season 10.

Fortnite Season 10 Vault

Μέσα από το update, δυστυχώς χάσαμε και μερικά πράγματα. Ξεκινώντας, στο Vault μπήκαν τα The Baller και Quadcrasher. Παράλληλα, θα μας λείψει και τα Shadow Bombs, όπως και το Glider redeploy item, που θα είναι διαθέσιμο ωστόσο σε large-team modes. Το εσωτερικό του vault βλέπουν και τα Mounted Turret και Air Strike, ενώ από όπλα, τα Tactical Assault Rifle, Flint-Knock Pistol και Semi-Auto Sniper Rifle μας αποχαιρέτησαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments