Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: “Έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μπέρμιγχαμ”

Ματέο Γκαρσία: “Έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και Μπέρμιγχαμ”
Ματέο Γκαρσία: Ισπανικά δημοσιεύματα μπλέκουν τον Ολυμπιακό και τη Μπέρμιγχαμ στο κόλπο της απόκτησης του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Ματέο Γκαρσία: Δεν έχει τελειώσει ακόμη το σίριαλ με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από την ιστοσελίδα La Provincia, αναφέρει ότι η Λας Πάλμας προσπαθεί να ελαφρύνει το ρόστερ της, στέλνοντας ως δανεικούς παίκτες τους οποίους αδυνατεί να πουλήσει. Γι’ αυτό άλλωστε, όπως τονίζουν οι Ισπανοί, έγινε συνάντηση του προέδρου του συλλόγου από τα Κανάρια, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ με τους Ρόκο Μαϊορίνο (αθλητικός διευθυντής) αλλά και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ωστόσο, το θέμα που “καίει” τα καθ’ ημάς, είναι όσα αναφέρθηκαν για την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Γκαρσία έχει δύο προτάσεις στα χέρια του: μία από τη Μπέρμιγχαμ Σίτι από την Αγγλία και μία από τον Ολυμπιακό. Όμως, δεν γράφτηκε κάτι παραπάνω, ούτως ώστε να διασαφηνιστεί το μέγεθος της πρότασης που έχει καταθέσει (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα), ο Ολυμπιακός.

Όταν η La Provincia “έμπλεκε” τον ΠΑΟΚ

Τα σενάρια για το μέλλον του Γκαρσία δεν αποτελούν τωρινό φαινόμενο. Για την ακρίβεια, δεν έχουν σταματήσει ούτε… στιγμή. Πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευμα από την Ισπανία ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ όχι απλά θέλει τον Γκαρσία, αλλά του έκανε και πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του.Συγκεκριμένα, η «Provincia» αναφέρει στο δημοσίευμα της πως ΠΑΟΚ και Dc United είναι δύο από τις ομάδες που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γκαρσία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά, τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν διαψεύσει πως έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα επέμενε στους ισχυρισμούς της. Όσον αφορά την ομάδα του MLS, δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση στη Λας Πάλμας αλλά παρουσιάζεται σαν η τελευταία προσθήκη στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Ό,τι κι αν συμβεί με τον Γκαρσία, η Λας Πάλμας έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Ο Αργεντινός παίκτης Ματέο Γκαρσία εντάχθηκε στην ομάδα ολοκληρώνοντας την περίοδο διακοπών του, αλλά και τον δανεισμό του στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Perpetuo Socorro και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του Πέπε Μελ, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση για το μέλλον του στην ομάδα», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου, με αφορμή την επιστροφή του παίκτη στις προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments