Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές για φορ

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες επαφές για φορ
ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση φορ.

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος του Βορρά προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και πέρα από την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, είναι σε προχωρημένο στάδιο και η  υπόθεση του φορ. Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται το όνομα του υψηλόσωμου (1.90μ.) Γκουστάβο Μπλάνκο της Σαχτάρ που αρέσει στον Φερέιρα, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον ΠΑΟΚ να ασχολείται και με πιο έμπειρο παίκτη, 30-31 ετών με πολύ καλή παρουσία σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ήδη έχει γίνει προεργασία σε μεγάλο βαθμό, αλλά για να προχωρήσει η μεταγραφή του απαιτείται το “ΟΚ” του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έφτασε ο μεσημέρι της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Το βράδυ του Σαββάτου υπήρχε πολύ έντονη ονοματολογία, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η περίπτωση του Φελίπε Καϊσέδο που έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με την Λάτσιο, ωστόσο εμπλέκεται σε πολλά μεταγραφικά σενάρια τις τελευταίες μέρες.

Ο 30χρονος φορ συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ιταλικού συλλόγου σκοράροντας και στο χθεσινό φιλικό με την Πάντερμπορν και υπολογίζεται από τον προπονητή του. Η Λάτσιο, πάντως, θέλει και τον Ολλανδό Μπας Ντοστ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δείτε το γκολ του Φελίπε Καϊσέδο στο φιλικό με την Πάντερμπορν

Ενδιαφέρον από Κύπρο και Αίγυπτο για Ουάρντα

Τις διακοπές του συνεχίζει στη χώρα μας ο Αμρ Ουάρντα που βρίσκεται σε άδεια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Αιγύπτιος άσος βρέθηκε στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα όπου διασκέδασε παρέα με φίλους του σε γνωστό κλαμπ της περιοχής.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αμπελ Φερέιρα και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ήδη η Pyramids FC από την πατρίδα του έχει εκφράσει την πρόθεσή της να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Κύπρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments