Αθλητισμός

Πέδρο Ρεμπόσο: Δεν προχώρησε τελικά το “ντόμινο” με Τσιμίκα και Κούτρη

Πέδρο Ρεμπόσο: Δεν προχώρησε τελικά το “ντόμινο” με Τσιμίκα και Κούτρη
Πέδρο Ρεμπόσο: Ο Πορτογάλος μπακ ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά κατέληξε στην Μπεσίκτας.

Πέδρο Ρεμπόσο: Το όνομα του Πορτογάλου μπακ ήταν ένα από αυτά που είχε «κυκλώσει» στη λίστα του για τη θέση του αριστερού μπακ ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο ίδιος είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον συμπατριώτη του, θεωρώντας πως θα ταίριαζε απόλυτα στα πλάνα του. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει κάποια κίνηση για την απόκτηση του, καθώς στο ρόστερ του βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή τόσο ο Κώστας Τσιμίκας όσο και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ήταν μεγάλο το ντόμινο και η αλληλουχία των γεγονότων που επηρέαζαν αυτούς τους τρεις παίκτες.

Η Μαγιόρκα είχε δείξει αρχικά ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κούτρη, αλλά τελικά ήταν έτοιμη να αποκτήσει τον Ρεμπόσο. Κάπου εκεί, ο Πορτογάλος μπακ ήρθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε επίσης κίνηση για την απόκτηση του. Αφενός επειδή έτσι πιθανόν να προχωρούσε η παραχώρηση του Έλληνα μπακ και αφετέρου διότι υπήρχε και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Τσιμίκα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ολυμπιακός θα πάει σε παίκτη πρώτης γραμμής, αν αποχωρήσει ένας των Κούτρη, Τσιμίκα. Μάλιστα, για τον πρώτο, σύμφωνα με το «Sportime», υπάρχει πληροφορία ότι θα δοθεί σε ισπανικό σύλλογο. Το πλαίσιο απόκτησης του Ρεμπόσο από την Γκινγκάμπ εξυπηρετούσε πολύ τον Ολυμπιακό. Δανεισμός με οψιόν αγοράς. Ιδανικό σενάριο. Μόνο που τέτοιο ήταν και για την Μπεσίκτας, η οποία κινήθηκε αστραπιαία και εξασφάλισε την απόκτηση του Πορτογάλου 25χρονου μπακ.

Ολυμπιακός: Επιθετικός χαφ και εκκαθαρίσεις σε πρώτο πλάνο

Η νίκη στην Τουρκία με 1-0 κόντρα στην Μπασακσεχίρ, έφερε χαμόγελα στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, καθώς έγινε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League. Βέβαια ακολουθεί το παιχνίδι στο Φάληρο, αλλά οι Ερυθρόλευκοι στο γήπεδό τους είναι πολύ δυνατοί, κάτι που έδειξαν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, την οποία διέλυσαν με 4-0, παρότι το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0.

Πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προχωράνε τις υποθέσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. Και δεν είναι μόνο οι αποκτήσεις παικτών για να κλείσουν και οι τελευταίες τρύπες, αλλά και οι αποχωρήσεις αρκετών παικτών. Πρώτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση επιθετικού χαφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι» οργώνουν εδώ και καιρό την αγορά, ώστε να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη μεσοεπιθετικά. Το πρώτο όνομα στη λίστα τους είναι αυτό του Όσκαρ Τρέχο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως έχει γίνει ήδη κίνηση για την απόκτησή του από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Παράλληλα, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, αφού έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να αναλάβει προσωρινά ηγετικό ρόλο στο κέντρο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομά του.

Ολυμπιακός: Αρκετές αποχωρήσεις τις επόμενες ημέρες

Οι απομακρύνσεις οφείλονται είτε στο γεγονός ότι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν τον Πέδρο Μάρτινς στην προετοιμασία της ομάδας είτε στο γεγονός ότι ξένες ομάδες ενδιαφέρονται για παίκτες του Ολυμπιακού και αναμένεται να καταθέσουν προτάσεις. Ήδη από τον Ολυμπιακό αποτελούν παρελθόν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ιγκόρ Σίλβα ανακοινώθηκε από την Όσιγιεκ, ο οποίος παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού, ενώ με την ίδια φόρμουλα παραχωρείται ο Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς. Επόμενος στη λίστα των αποχωρήσει είναι ο Μάριος Σαμπάνης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι. Ο νεαρός τερματοφύλακας πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Άλλες περιπτώσεις που βλέπουν την έξοδο από τον Ολυμπιακό είναι οι: Ούγκο Κάιπερς, Ματίας Ναουέλ, Γιάννης Μασούρας, Γιαγιά Μπανανά, Ούγκος Βούκοβιτς και πιθανότατα ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μάρτινς. Στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, ήταν εκτός αποστολής και στο πρόσφατο παιχνίδι στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε παραχώρησε πέναλτι, το οποίο για καλή του τύχη έβγαλε ο Ζόσε Σα, κρατώντας το πολύτιμο 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments