Πολιτική

Όταν η Μπακογιάννη ζήτησε την ιατρική συμβουλή του Πολάκη στη Βουλή

Όταν η Μπακογιάννη ζήτησε την ιατρική συμβουλή του Πολάκη στη Βουλή
Μια άγνωστη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης αποτέλεσε “κόκκινο πανί” για τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας για όσο διάστημα βρέθηκε στο υπουργείο υγείας. Οι κόντρες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τους συναδέλφους του από τα άλλα κόμματα ήταν πολλές. Ο καθένας μπορεί να έχει ό,τι άποψη θέλει για τον Παύλο Πολάκη και τον τρόπο που έχει επιλέξει να συμπερυφέρεται, αλλά πολλοί παραδέχονται ότι είναι ένας εξαιρετικός γιατρός.

Αυτή την άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και η Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα,  ο «Βηματοδότης» μιλάει για ένα περιστατικό που συνέβη στη Βουλή, στο σύντομο τετ α τετ, που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης η βουλευτής της ΝΔ  και ο πρώην υφυπουργός.

Η συμβολή του Πολάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη

Σύμφωνα με την παραπολιτική στήλη της εφημερίδας «Το Βήμα», «καθώς έμπαινε η Ντόρα Μπακογιάννη στο καφενείο της Βουλής, λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για το διυπουργικό νομοσχέδιο, βλέπει τον Παύλο Πολάκη που εκείνη την ώρα συζητούσε με τη Ρένα Δούρου. Τη χαιρέτησαν και εκείνη τους πλησίασε. Μετά τις καθιερωμένες αβρότητες, η Ντόρα ζήτησε από τον γιατρό αντίδοτο για την αντιμετώπιση του πόνου που έχει στη μέση αυτές τις μέρες. Χαμηλόφωνα ο Πολάκης συνέστησε ειδικό έμπλαστρο το οποίο ωστόσο είχε δοκιμάσει νωρίτερα, αλλά δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Θυμίζουμε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη μετά την άρση της ασυλίας του. Οι δύο δικογραφίες, τις οποίες και είχαν διαβιβάσει οι εισαγγελικές αρχές στη Βουλή τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο, επιστρέφονται στην τακτική Δικαιοσύνη μαζί με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας άρσης ασυλίας του βουλευτή για τα περαιτέρω.

Η μία δικογραφία αφορά την υπόθεση της φερόμενης καταγραφής της συνομιλίας του κ. Πολάκη με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, και η δεύτερη, την υπόθεση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά τη μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζόμενων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments