Κόσμος

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε γραφεία της κυβέρνησης

Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε γραφεία της κυβέρνησης
Λονδίνο: Η επίθεση έλαβε χώρα στην οδό Μάρσαμ, τραυματίζοντας έναν άνδρα. Δεν συνδέει το συμβάν με πιθανό τρομοκρατικό γεγονός η αστυνομία.

Λονδίνο: Τρόμαξαν στην βρετανική πρωτεύουσα από το περιστατικό που έλαβε χώρα κοντά σε γραφεία της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας τραυματίστηκε από επίθεση με μαχαίρι, με την αστυνομία να υπογραμμίζει ωστόσο πως  το συμβάν δεν θεωρείται ότι συνδέεται με την τρομοκρατία. Οι Αρχές κλήθηκαν στην οδό Μάρσαμ όπου βρίσκεται το υπουργείο Εσωτερικών έπειτα από αναφορά για έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν έναν άνδρα με τραύματα από μαχαίρι τα οποία είπαν αρχικά ότι ήταν απειλητικά για τη ζωή του. Σε επόμενη ανακοίνωσή της η αστυνομία διευκρίνισε πως η ζωή του θύματος δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Άλλος ένας άνδρας συνελήφθη στο σημείο ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. «Παρείχαμε ιατρική φροντίδα σε έναν άνδρα στο σημείο και τον μεταφέραμε σε ένα μεγάλο τραυματιολογικό κέντρο», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου.

Φωτογράφος του πρακτορείου Reuters είδε έναν άνδρα με τραύματα στο πρόσωπο και αίμα στο μπροστινό μέρος του σώματός του να οδηγείται μακριά από το υπουργείο Εσωτερικών. «Όλες οι σκέψεις μου είναι με το θύμα και την οικογένειά του έπειτα από την απαίσια απρόκλητη επίθεση με μαχαίρι στην οδό Μάρσαμ», έγραψε στο Twitter η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να προσδιοριστεί αν το περιστατικό συνδέεται με το υπουργείο Εσωτερικών ωστόσο δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με την τρομοκρατία.

«Συνεχίζονται οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος», ανέφερε σε μια ανακοίνωση η αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από σχεδόν ένα μήνα, η αστυνομία είχε επέμβει σε επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Μετρό της πόλης.

Διαβάστε Eπίσης