Πολιτισμός

Πίτερ Φόντα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός

Πίτερ Φόντα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός
Πίτερ Φόντα: Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία "Easy Rider" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Πίτερ Φόντα: Θλίψη έχει σκορπίσει το χώρο του θεάματος η τραγική είδηση για τον γνωστό ηθοποιό. Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης καλτ ταινίας “Easy Rider” άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών.  Ο Πίτερ Φόντα πέθανε στη οικία του στο Λος Άντζελες όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του. Ο Πίτερ Φόντα ήταν γιος του θρύλου του αμερικανικού κινηματογράφου Χένρι Φόντα και μικρός αδελφός της Τζέιν Φόντα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος του οφείλεται σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Φόντα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:Ο Peter πέθανε ειρηνικά την Παρασκευή το πρωί στις 16 Αυγούστου στις 11:05 π.μ. στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω καρκίνου του πνεύμονα», συμπλήρωσε η οικογένειά του.

Πίτερ Φόντα: Το τέλος και οι διακρίσεις του

«Σε μια από τις πιο θλιβερές στιγμές της ζωής μας, δεν μπορούμε να βρούμε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσουμε τον πόνο στις καρδιές μας. Καθώς θρηνoύμε, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας.Και, ενώ θρηνούμε την απώλεια αυτού του γλυκού και ευγενικού ανθρώπου, επιθυμούμε επίσης όλους να γιορτάσουν το αδάμαστο πνεύμα και την αγάπη για τη ζωή», ανέφεραν.

Ο Πίτερ Φόντα έχει προταθεί τέσσερις φορές για Χρυσή Σφαίρα και έχει κερδίσει τις δύο: η πρώτη το 1998 ως καλύτερος ηθοποιός σε δραματική ταινία για το Ulee’s Gold και η δεύτερη το 2000 για τον Β’ ανδρικό ρόλο στην τηλεταινία The Passion of Ayn Rand.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments