Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρώτα η πρόκριση, μετά οι μεταγραφές

Ολυμπιακός: Πρώτα η πρόκριση, μετά οι μεταγραφές
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τελειώσει ακόμα τις μεταγραφές τους για το φετινό καλοκαίρι, αλλά οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τα ματς με την Κράσνονταρ.

Ολυμπιακός: Στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί ήδη πολύ δυναμικά. Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες-κινήσεις, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του μια δυνατή ομάδα, η οποία εμφανίζεται πιο καλή από την περσινή. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί και τυπικά το ρόστερ των Πειραιωτών. Ωστόσο, το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στις αναμετρήσεις κόντρα στην Κράσνονταρ για τον play off γύρο των προκριματικών του Champions League.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αυτές οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Ρώσους πέρα από την επιστροφή στα «αστέρια» μπορούν να του δώσουν και τη δυνατότητα να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα και όσον αφορά τις μεταγραφές του. Βλέπετε, αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους Ρώσους, έχουν εξασφαλισμένο μπόνους 15,25 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες του Champions League, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα εισπράξουν 5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League.

Υπενθυμίζεται πως η UEFA μοιράζει επίσης μπόνους με βάση την δεκαετή κατάταξη των ομάδων, δηλαδή τις επιδόσεις τους στα Κύπελλα Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα που θα μπει στους ομίλους με την πιο χαμηλή βαθμολογία, θα πάρει 1.108.000 ευρώ, με την αμέσως επόμενη το διπλάσιο ποσό. Οι τελευταίες κινήσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το «gavros.gr» αναμένεται να γίνουν μετά το πέρας των αγώνων κόντρα στην Κράσνονταρ, με άπαντες στους «ερυθρόλευκους» να επιθυμούν την εξασφάλιση της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός: Μετά την Κράσνονταρ οι εξελίξεις, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με Μέντες

Ο Ολυμπιακός δεν μένει ανενεργός, αυτή τη στιγμή. Ούτε περιμένει να τελειώσουν οι αγώνες με τους Ρώσους, για να κάνει τις επαφές του, με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Κινείται ήδη. Κάνει επαφές, έχει συζητήσεις. Βάζει τις βάσεις. Δεκάρι-οκτάρι, χαφ, ίσως και επιθετικός. Όλα τα θέματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τους αγώνες με την Κράσνονταρ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κυνηγήσει και περιπτώσεις παικτών που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, καθώς αναζητούν ένα ακόμα χαφ και ένα εξτρέμ. Ο Μέντες, ο οποίος έχει πελάτες στο λιμάνι τους Σα και Ποντένσε, έχει ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο και μπορούν να προκύψουν αρκετές περιπτώσεις παικτών από εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments