Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Ο Μαρτίνς προτιμούσε τον Ελ Αραμπί

Μάρκους Μπεργκ: Ο Μαρτίνς προτιμούσε τον Ελ Αραμπί
Μάρκους Μπεργκ: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του Σουηδού επιθετικού σε αντίθεση με την περίπτωση του Ελ Αραμπί.

Μάρκους Μπεργκ: Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός έψαχνε παίκτη για την γραμμή κρούσης του. Αρκετά ονόματα πέρασαν από το ρεπορτάζ της ομάδας, αλλά αυτό του Μάρκους Μπεργκ “έπαιξε” περισσότερο από όλα. Οι Πειραιώτες ήταν διατεθειμένοι να κάνουν οικονομική υπέρβαση για να κάνουν δικό τους τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Τελικά ο Σουηδός φορ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρασνοντάρ.

Λίγες μέρες αργότερα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουσόυφ Ελ Αραμπί. Ο έμπειρος επιθετικός θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίζεται σίγουρος πως ο πρώην παίκτης της Γρανάδα θα δώσει πολλά γκολ στην ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι μεγάλος θαυμαστής του Μαροκινού και πιστεύει πως έχει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάρκους Μπεργκ: Δεν ψήθηκε για τον Σουηδό ο Μαρτίνς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πέδρο Μαρτίνς ποτέ δεν τρελάθηκε στην ιδέα της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ. Προφανώς πιστεύει ότι είναι ένας εξαιρετικός σέντερ φορ, αλλά πιστεύει πως δεν ήταν ο τύπος επιθετικού που ήθελε στην ομάδα του. Όλα τα παραπάνω ανήκουν στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Μοιάζει αρκετά πιθανό να κάνει μίνι ροτέισον στην αναμέτρηση του Σαββάτου (24/09, 21:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το έχει στο μυαλό του να το πράξει στο προσεχές διάστημα εδώ και ημέρες, καθώς υπήρχαν στο πρόγραμμα τα δύο ματς με την Κράσνονταρ και από ένα με τους Αρκάδες και την ΑΕΛ. Οι Καμαρά, Τοροσίδης, Κούτρης, Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα του αγώνα για την πρεμιέρα της Super League

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments