Αθλητισμός

Χιλάλ Σουντανί: Η ειδική αποστολή που θα του αναθέσει ο Μαρτίνς

Χιλάλ Σουντανί: Η ειδική αποστολή που θα του αναθέσει ο Μαρτίνς
Χιλάλ Σουντανί: Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την πρεμιέρα των "ερυθρολεύκων" στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Χιλάλ Σουντανί: Ο Ολυμπιακός έκανε… κάτι παραπάνω από τη μισή δουλειά για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, “σκορπίζοντας” την Κρασνοντάρ με σκορ 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Πλέον, το μυαλό όλων στρέφεται στην πρεμιέρα της ομάδας στην Super League 1, η οποία θα γίνει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει έναν… άσο στο τσεπάκι του, όσον αφορά τον Χιλάλ Σουντανί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του “Φωτός”, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκιμάζει τον Σουντανί σε ρόλο… έκπληξη, σε εκείνο του Κώστα Φορτούνη. Όπως τονίζεται: “Ο Σουντανί έχει παίξει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Και στα πλάγια, και ως επιτελικός χαφ, και ως μοναδικός προωθημένος, και ως δεύτερος επιθετικός. Οπότε, δεν θα πέσει από τα σύννεφα αν του πει ο Μαρτίνς να παίξει 10άρι”.

Δεν αποκλείεται να δούμε σε πράξη την σκέψη του Πέδρο Μαρτίνς κάποια στιγμή εντός της σεζόν, ακόμη και  στην πρεμιέρα με τον Αστέρα. Μάλιστα, υπάρχουν και ενδείξεις που θέλουν τον Σουντανί να παίρνει θέση βασικού. Πάντως, όλες οι απορίες θα λυθούν περίπου δύο ώρες πριν από τη σέντρα όταν θα ανακοινώσει ο Μαρτίνς την ενδεκάδα.

Καμία πρόταση για τον Κούτρη

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να κάνουν τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο ένα σημαντικό ζήτημα είναι το τι θα γίνει με τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο διεθνής αμυντικός αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο ο Κούτρης δεν έχει αγωνιστεί στα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει να τον αφήσει στο περιθώριο. Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλές φήμες που αναφέρουν ότι ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ειδικότερα από την Ισπανία και τη Γαλλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments