Πολιτική

Ρένα Δούρου: Ανάρτηση – αίνιγμα με στίχους από ραπ κομμάτι (pic)

Ρένα Δούρου: Ανάρτηση – αίνιγμα με στίχους από ραπ κομμάτι (pic)
Ρένα Δούρου: Η ανάρτηση που... ξάφνιασε πολλούς και οι στίχοι του FY.

Ρένα Δούρου: Ξάφνιασε πολλούς η επιλογή της απερχόμενης περιφερειάρχη Αττικής να συνοδεύσει την τελευταία της -χρονικά- ανάρτηση στα social media με στίχους του γνωστού ράπερ, FY. «Δε με θέλουν με Balmain. Δε με θέλουν στα top ten, Δε με θέλουν με Givenchy, Έχω το νερό στη ζέστη, Έχω αλήθεια για τον ψεύτη», ανέφερε η Ρένα Δούρου δανειζόμενοι στίχους  από το κομμάτι “Δε με θέλουν” που κάνει πάταγο στις νεαρές ηλικίες. Πάντως, οι περισσότεροι από τους υποστηρικτές της κατέκλυσαν με likes και εγκωμιαστικά σχόλια την ιδιαίτερη ανάρτηση της.

Η ανάρτηση της Ρένας Δούρου

Το κομμάτι του FY

“Κρίσιμο ζητούμενο η εξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ”

Κρίσιμο ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η μετεξέλιξη του «στο μαζικό, αριστερό, προοδευτικό κόμμα, με γείωση στην κοινωνία, που έχει ανάγκη ο τόπος», τονίζει η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στην Kontranews. Κάνοντας απολογισμό έργου της πενταετούς θητείας της στην Περιφέρεια Αττικής, η κ. Δούρου υπογραμμίζει ότι ξεπεράστηκαν «χρόνιες δυσλειτουργίες, δομικές παθογένειες και γραφειοκρατίες και αλλάξαμε τα δεδομένα».

«Με αίσθηση ευθύνης, υλοποιήσαμε ένα ευρύτατο πρόγραμμα παρεμβάσεων. Είτε πρόκειται για τη στήριξη με 40 εκατ. των δημόσιων νοσοκομείων και με 20 εκατ. των στρατιωτικών είτε για τη λειτουργία 23 Κέντρων Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία και την εγκατάσταση διατάξεων σε παραλίες για την αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα ή για το Πρόγραμμα Ρεύμα για Όλους, για τα 56 Κέντρα Κοινότητας ή για τη μετακίνηση 22.000 μαθητών εγκαίρως στα σχολεία», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments