Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πάει για δύο μεταγραφές μετά την Κρασνοντάρ

Ολυμπιακός: Πάει για δύο μεταγραφές μετά την Κρασνοντάρ
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν δυο μεταγραφικές κινήσεις μετά το ματς με την Κρασνοντάρ.

Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της το δεύτερο παιχνίδι για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κρασνοντάρ. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι με 4-0 και έχει τεράστιο προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους. Το ενδεχόμενο συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να ενισχυθούν καθώς η σεζόν θα είναι μεγάλη και με πολλά παιχνίδια.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά του ρόστερ τους. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να κινηθούν μάξιμουμ για την απόκτηση δύο παικτών. Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες ψάχνονται για την απόκτηση ενός εξτρέμ, με το όνομα του Ντάβιντσον της Γκιμαράες να είναι ένα από αυτά που έχουν ακουστεί, αλλά και για έναν επιτελικό χαφ τύπου Μποσίλια, ωστόσο όλα θα κριθούν μετά τον επαναληπτικό με τους Ρώσους. Παράλληλα δεν αποκλείεται μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από τον Μαρτίνς, το ενδεχόμενο να υπάρξει μια επιπλέον λύση στην γραμμή κρούση της ομάδας.

Ολυμπιακός: Στο τραπέζι ο Γκασπάρ

Προ ημερών, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να απέρριψε αρχική προσέγγιση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο Πορτογάλο αμυντικό, νέο δημοσίευμα της Ο’ Jogo, πάντως, διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον. Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού στα «λιοντάρια της Λισαβόνας», ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ως λόγος τριβής αναφέρεται η τεταμένη σχέση των δύο ομάδων λόγω της μετακόμισης του Ντανιέλ Ποντένσε στους «ερυθρόλευκους», με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας να είναι καθόλα αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Ο Γκασπάρ αγοράστηκε από τους Πορτογάλους έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments