Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Αλεξανδρούπολη: Τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες – Τουλάχιστον 5 νεκροί
Αλεξανδρούπολη: Ένας βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αλεξανδρούπολη: Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των πρώτων διακομισθέντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι πέντε νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο βγήκε από την πορεία του, ανετράπη και έπεσε μέσα σε ρέμα. Ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος των Λουτρών – Αλεξανδρούπολη

Συμβαίνει τώρα (19:30) Θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αυτοκίνητο, που μετέφερε παράνομα μετανάστες, σημειώθηκε στο ύψος των Λουτρών.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 νεκρούς και 10 τραυματίες. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν στο ΠΓΝΑ αφού πρώτα τους απεγκλώβισαν άντρες της ΠΥΑ.Θα υπάρξει νέα ενημέρωση.e-evros.gr // http://www.e-evros.gr

Gepostet von e-evros.gr am Montag, 26. August 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments