Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην αγορά της Γαλλίας για χαφ

Ολυμπιακός: Στην αγορά της Γαλλίας για χαφ
Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες ψάχνουν παίκτη για το χώρο του κέντρου και στρέφουν την προσοχή τους στην αγορά της Γαλλίας.

Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι με την Κρασνοντάρ. Κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος της αναμέτρησης οι Πειραιώτες θα έχουν επιστρέψει στους ομίλους Champions League. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αν όλα πάνε καλά και ο Ολυμπιακός μπει στους ομίλους θα έχει μια απαιτητική και μεγάλη σεζόν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος ο πρωταθλητής θα βγει από τα play off.

Βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός χαφ με επιθετικές αρετές. Έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που αφήνει στο ρόστερ ο Κώστας Φορτούνης μετά τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι “ερυθρόλευκοι” προσανατολίζονται στην αγορά της Γαλλίας. Ο Ολυμπιακός ψωνίζει συχνά από τη συγκεκριμένη χώρα, ενώ η παρουσία τον Μοντεστό και Καρεμπέ παίζει τον ρόλο της.

Ολυμπιακός: Ψάχνει ποιοτικό παίκτη από τη Γαλλία

Σύμφωνα με το «Sportime», η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη για την ομάδα και εκεί, που κοιτούν περισσότερο, είναι στη γαλλική αγορά, ψάχνοντας μια λύση αρκετά ποιοτική.Κάπως έτσι, το συμπέρασμα είναι πως οι Πειραιώτες θέλουν κατά βάση μια λύση δανεικού παίκτη, με τους Γκαμπριέλ Μποσίλια και Αΐτ Μπενασέρ να παραμένουν ψηλά στη λίστα, αφού δεν υπολογίζονται στη Μονακό.

Για αγορά δεν μπορεί να γίνει συζήτηση, οπότε αν υπάρξει πιο έντονο ενδιαφέρον, θα επιδιωχθεί ο δανεισμός ενός εκ των δύο, ενώ φυσικά έχει ξαναμπεί στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιασίν Μπενζιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι και το όνομα του Αντριέν Τρεμπέλ εξετάζεται εκ νέου. Ο χαφ της Άντερλεχτ αποτελεί μια εξίσου ποιοτική λύση και δεν υπολογίζεται, μάλιστα, στους «μωβ», που ψάχνουν τρόπο να τον παραχωρήσουν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μάλιστα, θέλησαν να μάθουν τις απαιτήσεις της ομάδας και έμαθαν, ότι δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments