Ελλάδα

Τραγωδία στο Αίγιο: Τους σκότωσε και πήγε να αυτοκτονήσει

Τραγωδία στο Αίγιο: Τους σκότωσε και πήγε να αυτοκτονήσει
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 28χρονο που σκότωσε και στη συνέχεια εγκατέλειψε γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στον Ant1 ο δικηγόρος του Ιωάννης Σαμέλλης, ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος είναι συντετριμμένος ζητάει συγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων μέσω του δικηγόρου οτυ, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Σαμέλλης “από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Ήδη από τη Δευτέρα είχε εξεταστεί από τους ψυχιάτρους στο ναυτικό νοσοκομείο Αθηνών και από χθες, έχει εισαχθεί στο ψυχιατρικό Πεντέλης”.

Οι αποκαλύψεις για το συμβάν έχουν προκαλέσει τεράστια οργή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου αφού τώρα μέσω του συνηγόρου του το 28χρονο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού ισχυρίζεται ότι δεν προσπάθησε να το σκάσει πέφτοντας στη θάλασσα αλλά πρτοσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες που το βράδυ της Κυριακής ήταν μπροστά στο περιστατικό έχουν αναφέρει ότι ο 28χρονος αφού χτύπησε θανάσιμα γιαγιά και εγγονάκι κατέβηκε από το όχημα, είδε ότι είχε χτυπήσει τους δύο ανθρώπους σοβαρά, αλλά ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε.

Τελικά συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να μπει στη θάλασσα για να το σκάσει. Αυτή η πληροφορία είναι ανακριβής, είπε ο δικηγόρος του, ότι δηλαδή επιχειρούσε να το σκάσει, αλλά αντίθετα ο 28χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, εγκατέλειψε τα θύματά του γιατί έπαθε πανικό και ψυχολογικό σοκ. Αμέσως μετά το τροχαίο, ο 28χρονος άφησε την κοπέλα που βρισκόταν μαζί του, πήγε στο σπίτι του που βρίσκεται πολύ κοντά και τότε έπεσε στη θάλασσα. Από την θάλασσα τον έβγαλε ο αδερφός του και μαζί με τη μητέρα του πήγαν στον τόπο του συμβάντος, όπου ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη, είπε ο κύριος Σαμέλης.

Σύμφωνα με τον Αντ1 στο σημείο του δυστυχήματος πήγε ειδικός, που ασχολείται με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο του 28χρονου, όταν έγινε το κακό. Τα ίχνη του φρεναρίσματος στο δρόμο, είναι πάνω από 100 μέτρα ενώ τα ίχνη δείχνουν επίσης, ότι ο οδηγός πάτησε φρένο αφού πρώτα παρέσυρε την γιαγιά με το εγγονάκι της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments