Αθλητισμός

Νίκλας Μπέντνερ: Έβγαλε γυμνή τη σύντροφο του στο Instagram (vid)

Νίκλας Μπέντνερ: Έβγαλε γυμνή τη σύντροφο του στο Instagram (vid)
Νίκλας Μπέντνερ: Ο Δανός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα απρόσεκτος και ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο η σύντροφος του εμφανίζεται γυμνή.

Νίκλας Μπέντνερ: Η περίπτωση του Δανού επιθετικού είναι μια από τις πιο «περίεργες» στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος είχε τα φόντα να πραγματοποιήσει μια πολύ μεγάλη καριέρα, αλλά φαίνεται πως δεν το θέλησε. Τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα πολλά, αλλά τα εξωγηπεδικά του ακόμα περισσότερα. Μετά από 9 χρόνια στην Άρσεναλ και δανεισμούς σε Μπέρμιγχαμ, Σάντερλαντ και Γιουβέντους, ήρθε η Βόλφσμπουργκ, η Νότιγχαμ και πλέον η Ρόζενμποργκ. Και ο Νίκλας είναι ακόμη 31 ετών. Το τελευταίο κατόρθωμά του αφορά τη σύντροφό του, το εντυπωσιακό μοντέλο Φιλίν Ρόπστορφ.

Η νυν σύντροφος του εμφανίζεται σε έναν βίντεο αντάξιο των… κατορθωμάτων του Μπέντνερ. Ο τόπος είναι η κρεβατοκάμαρα του, όπου η Φιλίν εμφανίζεται με ελάχιστα ρούχα και προσπαθεί να κρύψει ό,τι κρύβεται με τα χέρια της. Αφού πέφτει μπρούμυτα πάνω σε μία βαλίτσα και πάει… βόλτα σαν τον Σούπερμαν, χορεύει και δίνει τη δική της παράσταση. Ο Μπέντνερ που έχει ρόλο «σκηνοθέτη» στο βίντεο δίνει τη δική του πινελιά με μια έκφραση χαράς που δεν υπάρχει. Το βίντεο κατέβηκε σχεδόν άμεσα, αλλά η Bild πρόλαβε να το δημοσιεύσει.

Δείτε το βίντεο:

Νίκλας Μπέντνερ: Ο πρότερος βίος του Δανού φορ

Μόλις πριν από λίγους μήνες ο Δανός χώρισε με την βαρώνη Καρολίν Λούελ – Μπρόκοφ, με την οποία μάλιστα έχει και ένα παιδί. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί επειδή επιτέθηκε σε έναν οδηγό ταξί στη Νορβηγία και καταδικάστηκε τελικά σε 50 ημέρες φυλάκισης. αιτία για τον καυγά φαίνεται να ήταν η άρνησή του να πληρώσει το αντίτιμο της κούρσας (σχεδόν 6 ευρώ), προτού αρπαχτεί με τον οδηγό.

Βέβαια ο ίδιος φαίνεται πως έχει… προηγούμενα με τους οδηγούς ταξί, αφού και το 2014 είχε επιτεθεί σε άλλον έναν, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ήταν μεθυσμένος. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως στο Euro 2012 αποφάσισε να κατεβάσει το σορτσάκι του για να ετοιμαστεί για έναν αγώνα της Δανίας, αποκαλύπτοντας το λογότυπο μιας στοιχηματικής εταιρία, κίνηση που του απέφερε πρόστιμο 80.000 λιρών.

Δείτε κάποιες φωτογραφίες της τωρινής συντρόφου του Δανού φορ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments