Αθλητισμός

Φάμπιο Κοεντράο: Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πορτογάλο

Φάμπιο Κοεντράο: Ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Πορτογάλο
Φάμπιο Κοεντράο: Ο Πορτογάλος μπακ αποτελεί έναν εκ των βασικών στόχων της Φενέρμπαχτσε για τη θέση του αριστερού μπακ, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Φάμπιο Κοεντράο: Ο έμπειρος μπακ συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας. Άλλωστε, το φετινό καλοκαίρι αποδείχτηκε ιδιαίτερα «θερμό» για τον ίδιο, ο οποίος έφτασε τόσο κοντά, αλλά ήταν τελικά και τόσο μακριά από συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και μετά και το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Πόρτο, φαίνεται ότι τελικά βρίσκεται λύση μέσω… Τουρκίας. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα Μέσα από τη γείτονα χώρα, τα οποία αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, μετά τον τραυματισμό του Χασάν Αλί Καλντερίμ λέγεται πως η Φενέρ αναζητεί κι άλλον αριστερό οπισθοφύλακα και τον βρίσκει στο πρόσωπο του άλλοτε μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ. Ο Κοεντράο αγωνιζόταν πέρυσι στη Ρίο Αβε, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ακόμη όμως δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μένει να φανεί αν θα επαληθευτούν τα ρεπορτάζ και γίνει συμπαίκτης με τον πρώην ασπρόμαυρο, Γκάρι Ροντρίγκες.

Λάζαρος Λάμπρου: Περιμένει πρόταση από την Άλκμααρ

Την περασμένη σεζόν ο νεαρός επιθετικός γνώριζε ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ και επέλεξε να πάει εκ νέου σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Η Φορτούνα Σιτάρντ του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ολλανδία. Οι εμφανίσεις του Λάμπρου με την φανέλα της Ολλανδικής ομάδας ήταν εντυπωσιακές κάτι που έκαναν πολλές ομάδες να τον προσέξουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα πρωτάθλημα που το ταλέντο υπάρχει και περισσεύει, βγήκε καλύτερος νέος για αρκετές αγωνιστικές. Μάλιστα, οι καλές εμφανίσεις του ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και μάλιστα πλουσιοπάροχο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σαββίδης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο επιθετικό. Θα περίμενες κανείς πως πλέον είχε έρθει η ώρα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Λάζαρος Λάμπρου: Περιμένει την Άλκμααρ

Ο Λάμπρου δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και θα πρέπει να βρει ξανά άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ατρόμητος και και η Ολλανδική Χέρακλες έκαναν κρούση, αλλά ο νεαρός έκλεισε την πόρτα καθώς φέρεται να περιμένει κάτι καλύτερο. Το Sportime ισχυρίζεται ότι ο Λάμπρου περιμένει πρόταση από την Άλκμααρ.

Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και ο ταλαντούχος επιθετικός κινδυνεύει να μείνει στον ΠΑΟΚ χωρίς να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε μείνει εκτός αποστολής και είχε εκφράσει την απογοήτευση του από τα Social Media.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments