Ελλάδα

Τραγωδία στον Βόλο: Τραγική ειρωνεία με τον πατέρα της 14χρονης – Πώς συνέβη η τραγωδία στο λούνα παρκ

Τραγωδία στον Βόλο: Τραγική ειρωνεία με τον πατέρα της 14χρονης – Πώς συνέβη η τραγωδία στο λούνα παρκ
Τραγωδία στον Βόλο: Συγκλονισμένη είναι όλη χώρα από τον χαμό της 14χρονης που διασκέδαζε σε λούνα παρκ.

Τραγωδία στον Βόλο: Τραγωδία το βράδυ της Παρασκευής στον Αλμυρό Βόλου, όπου ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν το 14χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σε ένα παιχνίδι, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από τη θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στη βάση άλλου παιχνιδιού. Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 14χρονης σε μεγάλο νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου, παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα και συνέλαβε την ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ και την προσωρινά υπεύθυνη του χώρου.

Τραγωδία στον Βόλο: Η συγκλονιστική μαρτυρία και η τραγική ειρωνεία

Μία μητέρα, που σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, την ώρα της τραγωδίας ήταν πάνω στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ με την κόρη της, περιέγραψε το τι συνέβη. Σύμφωνα με την ίδια, στην τελευταία περιστροφή το παιχνίδι άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χαθεί ο έλεγχος. Μεταξύ άλλων διερευνάται αν αυτό οφείλεται στη συνήθη λειτουργία του παιχνιδιού, ή αν είχε συμβεί κάτι τη συγκεκριμένη στιγμή. «Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Η άτυχη 14χρονη υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα, που οδήγησαν στον θάνατό της, σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας, Παύλο Μαλινδρέτο. «Παρά τις προσπάθειες- έφτασε γιατρός, νοσηλεύτρια και ασθενοφόρο στον τόπο του δυστυχήματος- δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί. Στο Κέντρο Υγείας διασωληνώθηκε, αλλά το παιδί ήταν ήδη χωρίς σφυγμό», δήλωσε ο κ. Μαλινδρέτος στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με άλλο ρεπορτάζ και συγκεκριμένα από τον ΑΝΤ1,  ο πατέρας της άτυχης 14χρονης είναι οδηγός φορτηγού και πριν μόλις μία εβδομάδα, μετέφερε μέρος του εξοπλισμού που τελικά χρησιμοποιήθηκε για να «στηθεί» το λούνα παρκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments