Αθλητισμός

Λαμία – Ατρόμητος 2-2

Λαμία – Ατρόμητος 2-2
Λαμία - Ατρόμητος: Ο Απόστολος Βέλλιος με ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι έσωσε τον Ατρόμητο και του χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λαμίας (2-2).

Λαμία – Ατρόμητος: Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ύστερα από έναν αγώνα με αρκετές συγκινήσεις, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ισάριθμες απαντήσεις, με τους αντίπαλους να επαναλαμβάνουν τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα, με το ίδιο σκορ μάλιστα.

Γκολ από τα… αποδυτήρια για τη Λαμία, ισοφάρισε πριν το ημίχρονο ο Ατρόμητος

Η Λαμία ξεκίνησε δυνατά το ματς και ευτύχησε να σκοράρει από το 11’. Ο Ρόμανιτς πήρε την μπάλα από το κέντρο σχεδόν, με τον Ρισβάνη να του κάνει φάουλ λίγο πριν μπει στην περιοχή ο παίκτης της Λαμίας. Ο Σάλιακας ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ. Η μπάλα βρήκε στο δεξιό δοκάρι του Θεοδωράκη και μπήκε στα δίχτυα, με τον νεαρό τερματοφύλακα να είναι ανήμπορος να αντιδράσει.

Στο 16’ η Λαμία είχε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Αντέτζο έκανε σκαστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Θεοδωράκης προέβη σε εντυπωσιακή απόκρουση, κρατώντας το 1-0. Η απάντηση του Ατρόμητου στο γκολ του Ρόμανιτς ήρθε στο 35’. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γούτας πήδηξε ψηλότερα από όλους και έκανε με κεφαλιά το 1-1. Η αδράνεια της άμυνας της Λαμίας ήταν εμφανής σε αυτή τη φάση, καθώς ο αμυντικός του Ατρόμητου πήρε με χαρακτηριστική ευκολία την κεφαλιά και σκόραρε.

Προβάδισμα με Τουράμ, απίθανο γκολ από τον Βέλλιο

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στη Λαμία με την αλλαγή του ημιχρόνου, Τουράμ. Στο 51’ ο Βάντερσον έκανε τη σέντρα, ο Τούραμ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε, με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να έχει την πρώτη του ευκαιρία μόλις 5 λεπτά μετά. Στο 69’ ο Ατρόμητος απείλησε για να κάνει το 1-2. Ο Μανούσος έκλεψε την μπάλα κοντά στο όριο της περιοχής, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι του Βελλίδη.

Ωστόσο έξι λεπτά αργότερα ένα… παιδικό λάθος του Σπύρου Ρισβάνη στην άμυνα, έδωσε την ευκαιρία στον Ρόμανιτς να κλέψει την μπάλα, εκείνος βγήκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωράκη και ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, δεχόμενος και την κίτρινη κάρτα. Ο Τουράμ εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Θεοδωράκη για το 2-1 της Λαμίας, στο 78’. Μόλις δύο λεπτά μετά το 2-1 της Λαμίας, ο Ατρόμητος είχε την απάντηση. Και τι απάντηση.

Ο Νάτσος σέντραρε, ο Βέλλιος κοντρόλαρε και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι έκανε το 2-2, με ένα γκολ που θα βάλει υποψηφιότητα για το τέρμα της χρονιάς.

Αυτό στο 80’, γιατί στο 81’ ο Ατρόμητος πέτυχε κι άλλο γκολ. Ο Βέλλιος από κοντά πλάσαρε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά με τη βοήθεια του VAR, καθώς ο Έλληνας επιθετικός ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ. Οι τελευταίες καλές στιγμές στον αγώνα ανήκαν στον Μανούσο και στον Τουράμ. Ο Μανούσος στο 85′ πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και ο Τουράμ στην τελευταία φάση του αγώνα (94′) έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46′ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86′ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90+2′ Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας

Aτρόμητος: (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Γούρας, Χαρίσης, Ούμπιδες (69′ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69′ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments