Lifestyle

Ευρυδίκη: Ντύθηκε νύφη για τρίτη φορά

Ευρυδίκη: Ντύθηκε νύφη για τρίτη φορά
Ευρυδίκη: Η γνωστή τραγουδίστρια ντύθηκε νύφη για τρίτη φορά με τον επί χρόνια σύντροφο της.

Ευρυδίκη: Τα τελευταία χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον διάσημο μουσικό, Μπομπ Κατσιώνη. Αρχικά, όλοι γνώριζαν πως ο γάμος τους θα γίνει στις 30 Αυγούστου 2019, μιας και είναι η μέρα που γνωρίστηκαν, αλλά τελικά ο γάμος έγινε το Σάββατο, 31 Αυγούστου, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Κουμπάρα του ζευγαριού η Έλενα Γεωργανά, η οποία είναι η κολλητή φίλης της Ευρυδίκης και ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του, Βίλλυ, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο Μιχάλης Μόσχου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Κική Τσόλκα. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία λίγη ώρα μετά τις 21:00, ενώ η Ευρυδίκη αργότερα, κάνοντάς τον να περιμένει λιγάκι.  Η Ευρυδίκη έλαμπε φορώντας το παραμυθένιο νυφικό της, το οποίο αποτελεί δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη, με τον οποίο διατηρούν στενή φιλία.

Ευρυδίκη: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Λεμεσό και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Ως μαθήτρια, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Όταν τελείωσε το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance (κινησιολογία και έκφραση προσώπου και σώματος). Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης. Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Για Πρώτη Φορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments