Τεχνολογία

Το κινητό σου είναι διαρκώς αφόρτιστο; – Το μυστικό για να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία

Το κινητό σου είναι διαρκώς αφόρτιστο; – Το μυστικό για να μην ξεμένεις ποτέ από μπαταρία
Το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Μάλιστα πλέον δεν χρησιμεύει μόνο για ομιλία και sms αλλά κάνουμε και πολλά άλλα πράγματα με αυτό.

Το κινητό έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Μάλιστα πλέον δεν χρησιμεύει μόνο για ομιλία και sms αλλά κάνουμε και πολλά άλλα πράγματα με αυτό. Για να γίνει αυτό, το Internet είναι απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας του και κάπως έτσι η μπαταρία αντί για 3 μέρες, διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται συνεχώς φόρτιση.

Τρόποι να είναι συνέχεια φορτισμένο

Μην φορτίζεις το κινητό στον υπολογιστή αλλά σε πρίζα. Φόρτιση χωρίς θήκη. Αν το κινητό υπερθερμανθεί τότε η μπαταρία και χαλάει και δεν φορτίζει. Μην χρησιμοποιείς φορτιστές απομιμήσεις, (ή θα κάνεις περισσότερη ώρα να φορτίσεις, ή θα κάψεις την μπαταρία από την υπερφόρτιση). Bάλτο σε Flight Mode (δεν θα λαμβάνεις κλήσεις, emails και μηνύματα και το κινητό θα φορτίσει πραγματικά) Bonus tip: Απλά απενεργοποίησε τη συσκευή σου.

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να κατασκοπεύσεις το κινητό και το Facebook του συντρόφου σου

Google και Apple όπως όλα δείχνουν θέλουν να βγάλουν από εδώ και στο εξής πολλά… διαζύγια, αφού οι εφαρμογές τους μονάχα στο δικηγορικό γραφείο μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι. Κι αυτό γιατί πουλούν νέες εφαρμογές που επιτρέπουν σε άνδρες ή γυναίκες να ρίχνουν μια κρυφή ματιά στα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα ταίρια τους. Αναλυτικότερα, οι εφαρμογές πωλούνται μέσω Google Play και Apple και επιτρέπουν στους κατόχους τους να βλέπουν τις κλήσεις των άλλων, την ακριβή τοποθεσία που βρίσκονται και τα μηνύματα που στέλνουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Φωτογραφία Pexels


Εκτός αυτού, υπάρχει επίσης δυνατότητα να ψάξουν το ιστορικό αναζήτησης καθώς και πόση μπαταρία έχει το τηλέφωνό τους. Για να μπούμε όμως στο ψητό…

Μια από τις εν λόγω τις εφαρμογές ονομάζεται mSpy κοστίζει μέχρι και 149,99 δολάρια ετησίως και χαρακτηρίζεται ως η «κορυφαία εφαρμογή γονικού ελέγχου» για smartphones που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν τα sms, τις κλήσεις, την θέση GPS, το snapchat, το WhatsApp και πολλά ακόμη. Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτών των εφαρμογών, αρχικά για να «κατασκοπεύσει» κάποιος τον άλλον, τότε το κινητό που θα παρακολουθεί θα πρέπει να είναι δικό του, και το άτομο που θα παρακολουθείται θα πρέπει να έχει δώσει την άδεια του.

Ωστόσο, είναι σαφές από τα σχόλια των χρηστών ότι οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται συχνά για συγκεκαλυμμένη παρακολούθηση από άτομα που υποψιάζονται ότι ο σύντροφός τους τους απατά.

  • Και αν σκέφτεσαι πως θα γίνει η κατασκοπεία αν το άτομο που παρακολουθείται δει το εικονίδιο της εν λόγω εφαρμογής στο κινητό του… τότε η απάντηση θα σε εντυπωσιάσει.

Το εικονίδιο της εφαρμογής μπορείς να κρυφτεί και να μην εμφανίζεται στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου. Συγκεκριμένα, ο χρήστης θα πρέπει να κάνει μία λεπτομερή αναζήτηση του τηλεφώνου για να ανακαλύψει την εφαρμογή. Άλλη παρόμοια εφαρμογή είναι και το Phone Tracker Spy Phone με παρόμοιες δυνατότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments