Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Επισκέφτηκε το εργοτάξιο της Ομόνοιας – Ζήτησε να «τρέξουν» πιο γρήγορα τα έργα

Κώστας Μπακογιάννης: Επισκέφτηκε το εργοτάξιο της Ομόνοιας –  Ζήτησε να «τρέξουν» πιο γρήγορα τα έργα
Κώστας Μπακογιάννης: Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στο εργοτάξιο της πλατείας Ομονοίας και ζήτησε από τους υπεύθυνους να τρέξουν πιο γρήγορα τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου.

Κώστας Μπακογιάννης: Πριν λίγες μέρες ο νέος δήμαρχος Αθηναίων ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του. Ο Κώστας Μπακογιάννης έδειξε με το “καλημέρα” τις διαθέσεις του για τα σημαντικά θέματα του δήμου. Ένα από αυτά είναι η αναμόρφωση της πλατείας Ομονοίας. Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό η πλατεία είναι κλειστή προκειμένου να γίνουν εργασίες για την ριζική αλλαγή της.

Το πρωί της Τετάρτης (4/9) ο δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε το εργοτάξιο της Ομόνοιας μαζί με τους αντιδημάρχους Βασίλη Αξιώτη (Αστικών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως) και Γιώργο Αποστολόπουλο (Δόμησης και Κτιριακών Υποδομών) και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου. Στη συνάντηση που είχε με τους εργολάβους, τους ζήτησε να τρέξουν τις διαδικασίες αποκατάστασης και συντήρησης που έχουν καθυστερήσει ,ώστε η πλατεία με τις παρεμβάσεις που είχαν σχεδιαστεί να είναι έτοιμη μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Κώστας Μπακογιάννης: Αρχίζουμε πάλι με εντατικούς ρυθμούς

«Τα έργα που έχουν αρχίσει κι έχουν καθυστερήσει αρκετά , ξαναρχίζουν πλέον σε ρυθμούς εντατικούς. Πιστεύω ότι και λειτουργικά και αισθητικά η εικόνα θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πριν χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι αρκετό για ένα ιστορικό τοπόσημο της Αθήνας όπως η Ομόνοια. Τον σχεδιασμό μας για να ξαναγίνει η Ομόνοια πλατεία και όχι συγκοινωνιακός κόμβος στον οποίο καταλήγουν κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα τον αναπτύξουμε το επόμενο διάστημα. Για μας είναι στοίχημα να αναστήσουμε ξανά την Ομόνοια» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Λίγο αργότερα, ο Κώστας Μπακογιάννης ενημέρωσε για την επίσκεψη του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το εργοτάξιο με της εξής λεζάντα: Eπί τόπου συνάντηση για επίσπευση των εργασιών στην πλατεία Ομονοίας.Οι Αθηναίοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, τους αξίζει να μπορούν να απολαμβάνουν μία από τις πιο ιστορικές πλατείες της Αθήνας! Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης είχε επισκεφτεί και τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments