Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινάει σύντομα και η γνωστή δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να κάνει μια αλλαγή. Τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με καστανά μακριά μαλλιά. Ωστόσο αυτή η εικόνα ανήκει πλέον στο παρελθόν. Η πρώην παίκτρια του Survivor άλλαξε χρώμα, αλλά και μήκος στα μαλλιά της. Μάλιστα, ενημέρωσε τους followers της για την κίνηση της. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έκανε κατάξανθα τα μαλλιά της, ενώ έκοψε κομψό καρέ που της πάει πολύ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Εκτός από την κολύμβηση και το στίχο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Pole Dance. Πόσο χρονών είναι; Είναι 30 ετών και πηγαίνει στα 31. Συγκεκριμένα η ημερομηνία γέννηση της είναι 14 Μαΐου 1987.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments