Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Δεν βρέθηκε το Σάββατο στο Κορωπί

Νίκος Νταμπίζας: Δεν βρέθηκε το Σάββατο στο Κορωπί
Νίκος Νταμπίζας: Η απουσία του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού συνδέθηκε με μεταγραφική υπόθεση.

Νίκος Νταμπίζας: Ο Παναθηναϊκός έδωσε χθες, Σάββατο, φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στο φιλικό δοκιμάστηκαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ούφε Μπεκ για ένα ημίχρονο, ενώ ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε και άλλους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πάντως… σχολιάστηκε η απουσία του Νίκου Νταμπίζα από το φιλικό του Σαββάτου. Σύμφωνα με τη LiveSport, αρκετοί συνέδεσαν την απουσία του τεχνικού διευθυντή με κάποια μεταγραφική υπόθεση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νταμπίζας δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό, αλλά παραμένει στην Αθήνα και είχε προγραμματισμένες υποχρεώσεις.

Για τον Παναθηναϊκό έχουν γραφτεί δύο νέα ονόματα, τα οποία έχουν ξεχωρίσει στη λίστα του Νταμπίζα. Ο ένας είναι ο 29χρονος αμυντικός χαφ, Ουίλσον Καμαβουάκα.

Ο Καμαβουάκα έμεινε ελεύθερος στις 2 Σεπτεμβρίου από τη γερμανική Ντάρμσταντ, με την οποία μέτρησε 39 συμμετοχές σε δύο σεζόν, με την περίπτωσή του να έχει πολλά θετικά στοιχεία, καθώς αφ’ ενός αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι «ετοιμοπόλεμος», έχοντας κάνει προετοιμασία με την ομάδα του, ενώ παράλληλα γνωρίζει τη Super League, έχοντας φορέσει τη φανέλα του Παναιτωλικού τη σεζόν 2016/17.

Πέρα του Καμαβουάκα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Γκάλο θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, με την πλευρά του να έχει ήδη κάνει νύξη προς το τριφύλλι. Το θέμα Γκάλο «παίζει» (σύμφωνα με το δημοσίευμα) για τους πράσινους και δεν αποκλείεται να υπάρξει κουβέντα μεταξύ Δώνη και Νταμπίζα εντός της εβδομάδας, για την προοπτική απόκτησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments