Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Το πασίγνωστο τραγούδι της που θα παίξει σε σειρά του Netflix

Ελένη Φουρέιρα: Το πασίγνωστο τραγούδι της που θα παίξει σε σειρά του Netflix
Ελένη Φουρέιρα: Σειρά του Netflix επέλεξε να "ντύσει" επεισόδιο με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Ελένη Φουρέιρα: Το Netflix… λατρεύει τη δημοφιλή ποπ σταρ! Λίγους μήνες μετά τη συνεργασία της με το Netflix Espana για τα γυρίσματα σποτ αφιερωμένου στη Eurovision με… μπόλικη από La Casa de Papel, η Ελένη Φουρέιρα θα ακούσει άλλη μία δημιουργία της σε παραγωγή της δημοφιλούς πλατφόρμας ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένα, το “Fuego”, το ξεσηκωτικό κομμάτι με το οποίο η Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision του 2018, φτάνοντας μέχρι τη 2η θέση, θα ακουστεί σε μία από τις σκηνές του έκτου επεισοδίου του δευτέρου κύκλου της σειράς “Elite”.

Η Φουρέιρα και το La Casa de Papel

Τα τρία νέα τραγούδια της

Αυτό το καλοκαίρι, ήταν της Ελένης. Η είσοδος της πιο «καυτής» εποχής του χρόνου έγινε με το περσινό «δυνατό» Καραμέλα, που ακούγεται παντού, ενώ στη συνέχεια, μας συστήθηκε το «El Ritmo Psicodélico»και τον απίστευτα εθιστικό του ρυθμό που πλέον παίζει και ξαναπαίζει στο κινητό μας. Το έχουμε «λιώσει» το τραγούδι και το παραδεχόμαστε περήφανα. Ελένη Φουρέιρα είναι αυτή, την αγαπάμε και δεν το κρύβουμε. Η θα ξεχάσουμε μήπως το εκρηκτικό της performance στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2019; Και να θέλαμε, δε γίνεται.

H αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε τρία νέα τραγούδια τα οποία έλαβαν περίοπτη θέση στην playlist του καλοκαιριού, δίπλα στον ψυχεδελικό της ρυθμό. Τα τρία νέα τραγούδια της είναι το Barcelona, το Call Ya και το Maria. Τραγούδια που ήρθαν για να μείνουν για να μας κάνουν να κολλήσουμε στον ρυθμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments