Τεχνολογία

iPhone 11: Παρουσιάστηκαν τα τρία νέα μοντέλα – Καινούριο iPad και Apple Watch (pics&vids)

iPhone 11: Παρουσιάστηκαν τα τρία νέα μοντέλα – Καινούριο iPad και Apple Watch (pics&vids)
iPhone 11: Τα νέα της προϊόντα παρουσίασε η Apple από την έδρα της στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

iPhone 11: Σε μία καταπληκτική παρουσίαση στο κατάμεστο Steve Jobs Theater, στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ, η Apple αποκάλυψε τα τρία νέα πολυαναμενόμενα iPhone 11. Οι διαρροές και τα σενάρια για τη ναυαρχίδα των smartphone της Apple επιβεβαιώθηκαν, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και νέα μοντέλα σε iPad και Apple Watch.

«Πραγματικά πιστεύουμε ότι δίνοντας στους ανθρώπους υπέροχα εργαλεία, τους βοηθάμε να κάνουν υπέροχα πράγματα», ανέφερε ο  CEO της Apple, Τιμ Κουκ, κατά την έναρξη του event. «Τα νέα iPhone 11 Pro είναι τα πιο ισχυρά iPhone που δημιουργήσαμε ποτέ», δήλωσε ο Τιμ Κουκ παρουσιάζοντας τις νέες συσκευές.

Τα νέα iPhone 11 Pro είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, με ανανεωμένο σχεδιασμό και τριπλή οπίσθια κάμερα. Οι διάδοχοι των iPhone Xs και Xs Max φέρουν Super Retina XDR Display και απευθύνονται στο πλέον απαιτητικό κοινό. Στην καρδιά των νέων iPhone χτυπά το νέο τσιπ A13 Bionic ενώ η μπαταρία τους θα διαρκεί ακόμα και 4 ώρες περισσότερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

Η οπίσθια κάμερα περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο, έναν υπερευρυγώνιο φακό και έναν τηλεφακό προσφέροντας δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4K. Με Night mode και περισσότερη ελευθερία στο βάθος πεδίου, είναι με διαφορά η καλύτερη κάμερα σε iPhone. Το iPhone 11 Pro Max θα ξεκινά από 1099 δολάρια ενώ το iPhone 11 Pro θα πωλείται έναντι 999 δολαρίων στην Αμερική. Οι παραγγελίες θα «ανοίξουν» διαδικτυακά την ερχόμενη Παρασκευή.

Το “φθηνότερο” iPhone 11

Το iPhone 11 έχει διπλή οπίσθια κάμερα, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια για ευρυγώνιο και υπερευρυγώνιο φακό. Οι ανανεωμένες κάμερες δίνουν νέες δυνατότητες στην αποτύπωση του βάθους πεδίου και αναβαθμισμένο Night Mode για νυχτερινές λήψεις. Η μπροστινή κάμερα επίσης τραβά πλέον βίντεο σε αργή κίνηση καθώς και ανάλυση 4K. Η συσκευή υποστηρίζει Dolby Atmos για καλύτερη ακουστική εμπειρία στην παρακολούθηση ταινιών.

Ο επεξεργαστής Α13 Bionic είναι κατά τα λεγόμενα της Apple ο ταχύτερος επεξεργαστής σε κινητό τηλέφωνο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες με το βλέμμα στραμμένο και στην νέα συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών της εταιρείας. Η οθόνη Liquid Retina Display 6,1 ιντσών προσφέρει τεράστια παλέτα χρωμάτων. Η μπαταρία θα προσφέρει αυτονομία μίας επιπλέον ώρας σε σχέση με τον «προκάτοχο» του. Το iPhone θα είναι αδιάβροχο στα δύο μέτρα για μισή ώρα και η τιμή του θα ξεκινά από 699 δολάρια.

Αποκαλύφθηκε το νέο iPad έβδομης γενιάς

Το νέο iPad που θα αντικαταστήσει το κλασικό iPad 9,7 ιντσών θα έχει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, 10,2 ιντσών με 3,5 εκατομμύρια pixel, chip Α10 Fusion και έξυπνη πύλη σύνδεσης με τα διαθέσιμα πληκτρολόγια – θήκες. Το νέο «φτηνό» iPad θα συνεργάζεται αρμονικά με το Apple Pencil. Το σασί της νέας συσκευής αποτελείται αποκλειστικά από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από 329 δολάρια. Οι παραγγελίες ανοίγουν από σήμερα και οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν στο τέλος του μήνα.

Apple Watch Σειρά 5

Η εξέλιξη των εφαρμογών για το Apple Watch ξεκίνησε με ένα μονταρισμένο βίντεο από πραγματικές συνεντεύξεις χρηστών που μίλησαν στον φακό για προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν (κυρίως καρδιαγγειακά) που ανιχνεύθηκαν εγκαίρως χάρη στους αισθητήρες των έξυπνων ρολογιών. «Πραγματικά μας εμπνέουν αυτές οι ιστορίες», δήλωσε από τη σκηνή ο Τιμ Κουκ τονίζοντας ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για την έρευνα και τις δυνατότητες που ανοίγονται στις επιστήμες υγείας.

Ήδη 400.000 άτομα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Apple Steady και ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε τη συνεργασία με επιστήμονες για τρία ακόμα προγράμματα υγείας για την ακουστική ικανότητα, την έμμηνο ρήση και την κίνηση σε σχέση με την υγεία της καρδιάς. Όλες οι πληροφορίες παραμένουν απρόσωπες και ανώνυμες, για την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. Η Retina οθόνη στα νέα Apple Watch 5 θα είναι πάντα ενεργή σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα και χάρη στο αναβαθμισμένο λογισμικό για την διαχείριση της μπαταρία, θα έχει αυτονομία 18 ωρών απαιτητικής χρήσης. Τα νέα Apple Watch διαθέτουν ενσωματωμένη πυξίδα για εύκολη πλοήγηση όπως στα iPhone.

Συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+

Το Apple TV+ είναι η απάντηση της Apple στο Netflix και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες. Θα διαθέτει και πρωτότυπο περιεχόμενο μεταξύ των οποίων και μια σειρά με τον Τζέισον Μομόα. Στα θετικά η τιμή της υπηρεσίας που στις ΗΠΑ θα είναι 4,99 τον μήνα για οικογενειακή συνδρομή. Ακόμη κάθε αγορά iPhone, iPad, Apple TV θα έρχεται με έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+

Apple Arcade

To Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments