Τεχνολογία

Apple Watch 5: Έχουν always-on display και κεραμικές λεπτομέρειες

Apple Watch 5: Έχουν always-on display και κεραμικές λεπτομέρειες
Apple Watch 5: Μαζί με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, η Apple ανακοίνωσε τα επόμενης γενιάς Apple Watch Series 5.

Apple Watch 5: Σε μία καταπληκτική παρουσίαση στο κατάμεστο Steve Jobs Theater, στο Κουπερτίνο των ΗΠΑ, η Apple αποκάλυψε χθες τα τρία νέα και πολυαναμενόμενα iPhone 11. Εκτός, όμως, από τα νέα iPhone, η Apple παρουσίασε και το νέο Apple Watch (Series) 5, με την κύρια διαφορά του σε σχέση με τους προκατόχους να είναι η δυνατότητα Always-On-Display. Τα Watch Series 5 έχουν οθόνη Retina η οποία είναι μόνιμα αναμμένη επιτρέποντας μας να έχουμε συνεχή πρόσβαση στην ώρα, τα στατιστικά και την κατάσταση της υγείας του χρήστη.

Εν αντιθέσει με τα Apple Watches της προηγούμενης γενιάς, τώρα όταν γυρίζουμε το έξυπνο ρολόι προς το πρόσωπο η οθόνη απλά φωτίζει λίγο περισσότερο. Για να μπορούμε να διαβάζουμε την οθόνη ανά πάσα στιγμή η Apple έκανε redesign τα watchfaces και πρόσθεσε μερικά καινούργια. Το hardware που πρόσθεσε η αμερικανική κατασκευάστρια στα Watch Series 5 τα ρολόγια έκανε δυνατή την αύξηση της αυτονομίας στις 18 ώρες. Τόσες ώρες διαρκούσε και η μπαταρία των προηγούμενης γενιάς Apple Watches τα οποία δεν είχαν always-on display.

Πέραν, όμως, της always-on display στα Apple Watch Series 5 προστέθηκε built-in πυξίδα η οποία εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο την κατεύθυνση μας και μας επιτρέπει να ελέγχουμε το γεωγραφικό μήκος, πλάτος και ύψος που βρισκόμαστε. Η Apple για να κάνει τους χρήστες να νιώθουν πιο ασφαλής ανά τον κόσμο στα Watch Series 5 πρόσθεσε τη δυνατότητα «emergency sos» χάρη στην οποία θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως ακόμη και αν δεν έχουμε iPhone.

Όπως έγινε γνωστό, τα Apple Watches 5 θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα που ήταν και ο πρόγονος τους με μερικές νέες προσθήκες. Τα έξυπνα ρολόγια της Apple θα κυκλοφορήσουν σε 3 διαφορετικά φινιρίσματα τα οποία θα είναι από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, stainless steel και ceramic. Επιπλέον, το Watch Series 5 θα είναι διαθέσιμο σε δύο ειδικές εκδόσεις, μία της Nike και μία της Hermès.

Η τιμή των Apple Watch Series 5 κυμαίνεται στα $399 για την έκδοση με GPS, ενώ η τιμή για την cellular έκδοση είναι στα $499. Τα smartwatches θα είναι διαθέσιμα για online παραγγελία αργότερα σήμερα και θα τα βρούμε στα καταστήματα από τις 20 Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές Ελλάδας και οι ημερομηνίες διάθεσης. Τέλος, αν κάποιος θέλει να αποκτήσει Apple Watch και του φαίνονται ακριβά, η εταιρεία μείωσε τις τιμές στα τρίτης γενιάς στα 199 δολάρια Αμερικής. Οι μειώσει δεν έχουν εφαρμοστεί στα ελληνικά καταστήματα, όταν κάτι τέτοιο συμβεί θα σας ενημερώσουμε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments