Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Σε ποιες περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές. Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και τοπικές μπόρες θα κάνουν την εμφάνισή τους αύριο, Πέμπτη, σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, το πρωί της αυριανής ημέρας, στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Ελλάδας, από τα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας έως την Πελοπόννησο, αναμένονται μπόρες, μέχρι τις απογευματινές ώρες. Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης, οι κάτοικοι των περισσότερων περιοχών της Βορείου Ελλάδος θα ξυπνήσουν με συννεφιά, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επιστρέψει η λιακάδα.

Παράλληλα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με κύριο χαρακτηριστικό τη λιακάδα. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα κεντρικά και τα βόρεια, φτάνοντας τα επτά μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή σε σχέση με την Τετάρτη.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για την Πέμπτη (12/9) (μεταφερθείτε στο 7:57 του βίντεο για την Πέμπτη)

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα

Σύμφωνα με την ΕΜΥ: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments