Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Ενδιαφέρον από Αμερική για τον αρχηγό της ΑΕΚ

Πέτρος Μάνταλος: Ενδιαφέρον από Αμερική για τον αρχηγό της ΑΕΚ
Πέτρος Μάνταλος: Ομάδα από το πρωτάθλημα Αμερικής εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Ο διεθνής χαφ έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΚ από τη μέρα που η ομάδα επέστρεψε στην Super League. Δεν είναι μυστικό το γεγονός πως ο αρχηγός της ομάδας αποτελεί μια από τις ποδοσφαιρικές αδυναμίες του Δημήτρη Μελισσανίδη. Άλλωστε η Ένωση έχει στηρίξει τον Πέτρο Μάνταλο στις δυο φορές που τραυματίστηκε σοβαρά. Από την πλευρά του ο έμπειρος αθλητής έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι χαρούμενος στον “δικέφαλο”.

Ωστόσο κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πει “όχι” σε μια καλή πρόταση από το εξωτερικό. Κατά καιρούς το όνομα του Μάνταλου έχει συνδεθεί με πολλά σενάρια. Το περασμένο καλακαίρι, οι φήμες ήθελαν την Γουέστ Μπρομ να έχει κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του. Ωστόσο η πόρτα της ΑΕΚ έμεινε κλειστεί. Το φετινό καλοκαίρι, ήταν αρκετά ήσυχο για τον διεθνή χαφ που έμεινε κανονικά στην ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος: Θα ζήσει το Αμερικανικό όνειρο ;

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ καλά για τον Πέτρο Μάνταλο. Μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια, ο αρχηγός του “δικεφάλου” δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι πρόσφατες εμφανίσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Μάλιστα, το ενδιαφέρον ομάδων δεν περιορίζεται μόνο στην Ευρώπη. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime», ο διεθνής χαφ και αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό… κάδρο της πρωτοπόρου στην αμερικανική λίγκα, New York City.

H ομάδα του Ντομενέκ Τορέντ στην οποία αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και ο Ντάβιντ Βίγια αναζητά στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Φεβρουαρίου παίκτη για την μεσαία γραμμή που να καλύπτει τις θέσεις «8» και «10». Ενδεικτική των οικονομικών προθέσεων της New York City είναι η πρόσφατη αγορά έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ του εξτρέμ της Κραϊόβα Αλεξάντρου Μίτριτα, με τους Αμερικανούς να έχουν απεσταλμένο σκάουτ στην χώρα μας και τα Βαλκάνια γενικότερα, ο οποίος και προέκρινε τον Μάνταλο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκε και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ, την ώρα που με βάση το ρεπορτάζ η ΑΕΚ θα ζητήσει περίπου το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments