Αθλητισμός

Χουλτ – Γιόχανσον: Δυσκολεύει η παραμονή τους σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Χουλτ – Γιόχανσον: Δυσκολεύει η παραμονή τους σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό
Χουλτ - Γιόχανσον: Οι δυο Σουηδοί αμυντικοί γνωρίζουν ότι το μέλλον τους σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Χουλτ – Γιόχανσον: Ο Νίκλας Χουλτ αγωνίζεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αρχικά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕΚ με την οποία και έγινε πρωταθλητής. Στα χρόνια που βρίσκεται στη χώρα μας απέκτησε έναν πολύ καλό φίλο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματίας Γιόχανσον που φοράει την πράσινη φανέλα τις τελευταίες δυο σεζόν.

Οι δυο Σουηδοί κάνουν πολύ παρέα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις σε καφετέριες της Γλυφάδας. Μάλιστα, οι δυο έμπειροι αμυντικοί έχουν τον ίδιο μάνατζερ. Κάτι ακόμα που τους συνδέει είναι το γεγονός πως τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2020. Μέχρι σήμερα κανένας από τους δυο δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από τον σύλλογο του για να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Κοινό μέλλον μακριά από την Ελλάδα

Σύμφωνα με το Sportime ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δύσκολα θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν κάτι που έχει καταλάβει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. “Αμφότεροι μένουν στα Νότια Προάστια και συνάμα είναι ερωτευμένοι με τον ήλιο και τη χώρα μας. Φιλαράκια που έχουν βάλει ανάμεσα τους και το νιόφερτο Ούφε Μπεκ.Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει η στήλη των Παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, αμφότεροι έχουν λάβει το μήνυμα πως ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει πρόταση ανανέωσης από τους συλλόγους τους ηλικιακά και αγωνιστικά.Τόσο ο Μάρτιν Νταλίν, όσο και η εταιρεία εκπροσώπησης του Γιόχανσον έχουν ήδη σηκώσει μανίκια για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο Χουλτ διανύει την τρίτη σεζόν του στην ΑΕΚ. Μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και μέτρησε 8 συμμετοχές τη σεζόν 2017-2018 (ήρθε τον Δεκέμβριο) και 22 στο πρωτάθλημα του 2018-2019. Ο Γιοχάνσον, επίσης έχει μπει στην Τρίτη χρονιά του φορώντας τα «πράσινα». Το 2017-2018 μέτρησε 22 συμμετοχές και 1 γκολ, την επόμενη 19 εμφανίσεις και 4 γκολ, ενώ φέτος έχει συμμετοχές.Όσο για τον Μπεκ; Ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments