Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα λένε Νταμπίζας, Δώνης και Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Τα λένε Νταμπίζας, Δώνης και Αλαφούζος
Παναθηναϊκός: Η βαριά ήττα του Τριφυλλιού στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη δρομολογεί εξελίξεις στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβαν μία ομάδα στο χείλος της καταστροφής. Τηρουμένων των αναλογιών, ο Παναθηναϊκός τα πήγε εξαιρετικά στον α’ γύρο της περυσινής χρονιάς, ώσπου μία σειρά συγκυριών έφερε την πτώση σε όλα τα επίπεδα στον β’ μισό.

Το εφετινό καλοκαίρι όμως οι Πράσινοι αναμενόταν να είναι πιο εύκολο.  Το χρέος του συλλόγου είχε μειωθεί, δεν υπήρξε αφαίρεση 6 βαθμών στο νέο πρωτάθλημα, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετές μεταγραφές. Όμως η εκκίνηση στο πρωτάθλημα ήταν καταστροφική.  Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος στην Λαμία (1-1), δέχθηκε τρία γκολ στην ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (1-3), ενώ γνώρισε πολύ βαριά ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη δεχόμενος 4 τέρματα (4-0), ενώ ο Διούδης θα μπορούσε να είχε μαζέψει κι άλλες φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας είναι -μοιραία- τα πρόσωπα που παίρνουν την ευθύνη για την απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Οι δύο τους αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο σήμερα,  όπου θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις αφορούν το μέλλον τους στην ομάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως ο Νίκος Νταμπίζας δεν είναι σύμφωνος με το ενδεχόμενο παραίτησης του Δώνη, ιδιαίτερα παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αρνητικοί στην αποχώρηση του προπονητή εμφανίζονται και οι ποδοσφαιριστές, πολλοί εκ των οποίων ανέλαβαν την ευθύνη εντός αποδυτηρίων.

Η τελικά απόφαση, πάντως, φαίνεται πως είναι στα χέρια του ίδιου του Δώνη, μιας και ο Αλαφούζος σε τέτοιες περιπτώσεις ακούει τις εισηγήσεις του Νίκου Νταμπίζα. Όπως και να έχει, η βαριά ήττα προκαλεί εξελίξεις στο εσωτερικού του Παναθηναϊκού και η επόμενη μέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Πάντως μεγάλη είναι η πιθανότητα αν αποχωρήσει ο ένας, τότε το ίδιο θα συμβεί και με τον άλλον. Είτε την ίδια στιγμή είτε με μικρή χρονική απόκλιση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments