Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτό θα είναι το δίλημμα του επόμενου καλοκαιριού

ΠΑΟΚ: Αυτό θα είναι το δίλημμα του επόμενου καλοκαιριού
ΠΑΟΚ: Πολλές επιλογές για συγκεκριμένες θέσεις στον "δικέφαλο του Βορρά".

ΠΑΟΚ: Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, ωστόσο από νωρίς υπάρχουν ορισμένα “πρέπει”, ιδίως για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον άξονα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Μίσιτς τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι, με τη Σπόρτινγκ να έχει βάλει οψιόν αγοράς για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ δεν θα περιμένουν να δουν μόνο την απόδοση του Μίσιτς, αλλά και το τι θα κάνουν οι… υπόλοιποι. Μαζί με τον Μίσιτς, επηρεάζεται και ο Μαουρίτσιο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα. Με τον Εσίτι να αποτελεί πρόσφατη προσθήκη και, μάλιστα, με δαπάνη ενός σημαντικού ποσού γι την αγορά του, τα… κουκιά στον ΠΑΟΚ μοιάζουν μετρημένα.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Βέρνμπλουμ. Έστω κι αν η επάνοδος του Σουηδού πήγε πιο πίσω, ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2021 και μάλιστα πολύ ισχυρό. Άρα από τους Μαουρίσιο και Μίσιτς, το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ο ένας. Για να ανατραπούν τα δεδομένα θα πρέπει να συμβούν συνταρακτικά γεγονότα.

Δύο εβδομάδες “φωτιά”

Το ξεκίνημα τη σεζόν στη Super League για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αρκετά καλό, καθώς έχει καταφέρει να κάνει το τρία στα τρία. Οι ασπρόμαυροι, έχουν παίξει ως τώρα με τον Παναιτωλικό, τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο με τα δύο πρώτα παιχνίδια να είναι εντός έδρας όμως τώρα, έρχονται ισάριθμοι μεγάλοι αγώνες οι οποίοι είναι ικανοί να εκτοξεύσουν τους πρωταθλητές αλλά και να τους ρίξουν ξανά και να τους φέρουν σε μια ακόμη κρίση μετά από εκείνη του αποκλεισμού από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League.

Βέβαια, στις τάξεις του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί θετικά στα δύσκολα αυτά παιχνίδια και θα κάνει τρεις ακόμα νίκες, που θα την εδραιώσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 22 Σεπτεμβρίου τον Αρη στην Τούμπα στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τους κιτρινόμαυρους να έρχονται με ανεβασμένο το ηθικό μετά την ευρεία τους νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, μια μόλις εβδομάδα αργότερα (29/9), ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ένα ακόμη μεγάλο ματς και το πρώτο ντέρμπι των πρωταθλητών στην Αθήνα.

Μέσα σε 14 μέρες ο Δικέφαλος ολοκληρώνει τα δύσκολα σερί ματς με τη δοκιμασία στην Τρίπολη επί του Αστέρα σε μία αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου. Πρόκειται λοιπόν για μία τριάδα αγώνων ιδιαίτερα απαιτητικών που σε αυτά το σύνολο του Αμπελ Φερέιρα θα δείξει για το τι είναι ικανό να κάνει φέτος και αν θα μπορέσει να υπερασπιστεί ξανά επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από εκεί και πέρα έρχονται πιο εύκολες αποστολές για τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι θα υποδεχτούν τη Λαμία και μετά θα φιλοξενηθούν στον Βόλο για την 8η αγωνιστική. Την ένατη αγωνιστική ημέρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό ενώ έχει ξανά ντέρμπι την 12 αγωνιστική όπου θα παίξει στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments