Αθλητισμός

Super League: Οι προπονητές που ενδέχεται να κουνήσουν “μαντίλι” το επόμενο διάστημα

Super League: Οι προπονητές που ενδέχεται να κουνήσουν “μαντίλι” το επόμενο διάστημα
Super League: Ο Γιώργος Δώνης δεν είναι ο μόνος προπονητής, η θέση του οποίου είναι επίφοβη στον πάγκο ομάδας της Super League.

Super League: Η μέχρι στιγμής κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι «πράσινοι» στα φιλικά είχαν εξαιρετική εικόνα και άπαντες θεωρούσαν πως η φετινή σεζόν θα μπορούσε να αποτελέσει το έναυσμα για μια νέα αρχή για το «Τριφύλλι». Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές το «τριφύλλι» μετράει δυο ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός από τον τραγικό βαθμολογικό απολογισμό, ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει απαράδεχτη εικόνα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ευθύνη βαραίνει αρκετά τον εκάστοτε προπονητή της ομάδας και στην προκειμένη περίπτωση τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός αν και εξέφρασε σκέψεις παραίτησης μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη (4-0), εντούτοις παρέμεινε στο πόστο του μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Νταμπίζα. Ωστόσο, το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (22/9) με τον Ολυμπιακό ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στο μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση ήττας, ο ίδιος δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Δώνης δεν προτίθεται να ζητήσει αποζημίωση εφόσον υπάρξει απόλυση. «Για μένα ο Παναθηναϊκός δεν είναι θέμα οικονομικό. Δεν έχετε να πληρώσετε κάτι, αν δεν θέλετε να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας» τόνισε στην συνάντηση αυτή ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Super League: Ο Δώνης και οι… άλλοι

Βέβαια, ο Γιώργος Δώνης δεν είναι ο μόνος προπονητής, η θέση του οποίου είναι επίφοβη ενόψει της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». «Σύννεφα» υπάρχουν και για τον Γιάννη Αναστασίου στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) εντός έδρας με την Λάρισα, ενώ το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με διαφορετικό σκορ (2-2) είχε και η εκτός έδρας αναμέτρηση τους στην έδρα της Λαμίας. Ούτε κόντρα στον ΠΑΟΚ, το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι της σεζόν για τον Ατρόμητο, άλλαξαν τα δεδομένα για την ομάδα του Περιστερίου, η οποία ηττήθηκε με 3-2, χάρη σε γκολ του Κρέσπο στο 91′.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε περισσότερες «μουρμούρες» για τον Έλληνα τεχνικό. Ο Γιώργος Σπανός είναι από τους προέδρους που δεν διώχνουν εύκολα προπονητές, μέχρι στιγμής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος δεν έχει δείξει κάποια βελτίωση, αλλά και το υψηλό συμβόλαιο του Αναστασίου, έχουν βάλει … πρίζες στον πρόεδρο και στο Περιστέρι λέγεται πως ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα.

Βέβαια, την ίδια πίεση έχουν αρχίσει να νιώθουν και οι Λουίς Κάστρο (Παναιτωλικός), Μπόρχα Χιμένεθ (Αστέρας Τρίπολης) και Μιχάλης Γρηγορίου (Πανιώνιος). Οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε αλλαγή προπονητή, εφόσον συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments