Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Βοριάδες, μπόρες και καταιγίδες τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Βοριάδες, μπόρες και καταιγίδες τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου με νεότερη πρόβλεψη του αναφέρει πως ο καιρός θα χαλάσει τις επόμενες ημέρες. Που αναμένονται μπόρες και καταιγίδες.

Πρόγνωση καιρού: Το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει αρκετά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την τελευταία πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (19/9) στη θα υπάρξουν κάποια σύννεφα Βόρεια Ελλάδα, τα οποία και θα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο μέχρι το μεσημέρι. Μάλιστα, στη Δυτική Μακεδονία θα υπάρξουν κάποιες διάσπαρτες μπόρες, οι οποίες θα επηρεάσουν κι άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας προς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα στραφούν πλέον σε βοριά και θα φτάνουν τα 4-5 μποφόρ.

Την Παρασκευή (20/9) από τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξουν αρκετές μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και κυρίως στη Μακεδονία. Ωστόσο, μέσα στην ημέρα ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα θα παρουσιάσει κάποια βελτίωση, ενώ κάποιες μπόρες και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Νότια και τα Δυτικά της χώρας έως και το απόγευμα, με βαθμιαία βελτίωση μέχρι το βράδυ. Οι Βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά την Παρασκευή φτάνοντας μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Όσον φορά το Σάββατο (21/9), κάποιες τοπικές συννεφιές θα επικρατήσουν στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα βροχών στην Ανατολική Θεσσαλία, ενώ από το μεσημέρι στη Δυτική Πελοπόννησο αναμένονται κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια με λίγες σποραδικές συννεφιές στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν λίγο στο Βόρειο Αιγαίο, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν στα 6-7 μποφόρ.

Την Κυριακή (22/9), καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια, με λίγες συννεφιές να υπάρχουν στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα μέχρι και το απόγευμα, ενώ μόνο στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο ενδέχεται να υπάρξει κάποια τοπική μπόρα μικρής διάρκειας. Θυελλώδεις θα είναι οι βοριάδες, που θα φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ, μεταφέροντας παράλληλα αρκετά πιο ψυχρές αέριες μάζες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments