Lifestyle

Αν ήμουν πλούσιος: Έκανε πρεμιέρα με Σάσα Σταμάτη και υψηλή τηλεθέαση

Αν ήμουν πλούσιος: Έκανε πρεμιέρα με Σάσα Σταμάτη και υψηλή τηλεθέαση
Αν ημουν πλούσιος: Υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας.

Αν Ήμουν Πλούσιος: Με τη Σάσα Σταμάτη ως παρουσιάστρια ξεκίνησε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 “αν ήμουν πλούσιος και φαίνεται πως έφερε γούρι καθώς η σειρά πήγε πολύ καλά. Συγκεκριμένα η τηλεθέαση ξεπέρασε το 20%. Η Σάσα Σταμάτη υποδύθηκε την παρουσιάστρια του  talk show «Σάσα live» και για καλεσμένο της είχε έναν μεγαλοεπενδυτή, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η σειρά σημείωσε τηλεθέαση 20,1% στο γενικό και 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Η υπόθεση της σειράς

Ο Σωτήρης (Σωτήρης Καλυβάτσης), μικρομεσαίος, φιλότιμος και καταχρεωμένος, όταν κερδίζει, αντί να ξεχρεώσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα της οικογένειάς του, αγοράζει την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και σκορπάει τα κέρδη βοηθώντας όποιον έχει ανάγκη. Θα καταφέρει η γυναίκα του να περισώσει κάτι ή θα τιναχθούν όλοι στον αέρα; Από την άλλη, ο Στρατής (Χάρης Τζωρτζάκης), ένας «συμπαθητικός» κλέφτης, θα κρατήσει τον λαχνό που βρίσκει στο αυτοκίνητο που έκλεψε.

Ήρθε η ώρα να ζήσει τη μεγάλη ζωή… Όταν συναντήσει την ιδιοκτήτρια του κλεμμένου αυτοκινήτου, τη Δάφνη (Κατερίνα Γερονικόλου), τα σχέδιά του ανατρέπονται, καθώς θα τον παγιδεύσει ο έρωτας… Παράλληλα, η Σμαράγδα (Τζένη Κάρνου) και ο Νικόλας (Δημήτρης Κολιοδήμος) είναι δύο ορφανά αδέλφια που ζουν με την κακιά μητριά τους, τη Μόνικα (Μπέσυ Μάλφα). Η Σμαράγδα κερδίζει, αλλά δεν μπορεί να εισπράξει το ποσό γιατί είναι ανήλικη. Θα καταφέρει να πάρει τα χρήματα και να γλιτώσει από την κακιά μητριά; Την ευτυχία όλων έρχεται να ταράξει ένας μυστηριώδης άντρας, ο Φίλιππος Βρανάς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), που έχει βάλει στο μάτι τους τρεις τυχερούς και τα κέρδη τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments