Αθλητισμός

Κέλβιν Μέιναρντ: Δολοφονήθηκε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής

Κέλβιν Μέιναρντ: Δολοφονήθηκε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής
Κέλβιν Μέιναρντ: Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πυροβόλησαν.

Κέλβιν Μέιναρντ: Σοκ προκάλεσε στο ποδόσφαιρο της Ολλανδίας η είδηση της δολοφονίας του ποδοσφαιριστή Κέλβιν Μέιναρντ. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/9), όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πυροβόλησαν την ώρα που οδηγούσε στο Άμστερνταμ. Ο Μέιναρντ κατάφερε να οδηγήσει για λίγα λεπτά μέχρι να φτάσει σε ένα σταθμό πυροσβεστικής όπου και σταμάτησε αλλά τα άτομα που τον είδαν δεν κατάφεραν τελικά να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως αναφέρουν τα ολλανδικά δημοσιεύματα και οι πληροφορίες ενός δημοσιογράφου που ασχολείται με το αστυνομικό ρεπορτάζ ο Μέιναρντ πρέπει να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Ο Μέιναρντ είχε κατακτήσει τον τίτλο της League Two με την Μπάρτον στην πρώτη του σεζόν στο σύλλογο. Ως ποδοσφαιριστής της είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο, σε φιλικό προετοιμασία με την Ντέρμπι Κάουντι και ενώ η ομάδα του είχε πάρει την άνοδο για την Championship. Είχε περάσει επίσης από τις Βόλενταμ, Ολιανένσε και Άντβερπ, ενώ, τον Ιανουάριο του 2017, έπαιξε στην Spakenburg της Ολλανδίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments