Αθλητισμός

Πέδρο Μάρτινς: Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό

Πέδρο Μάρτινς: Εντυπωσιακές επιδόσεις στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό
Πέδρο Μάρτινς: Σπάει τα κοντέρ στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο του.

Πέδρο Μάρτινς: Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο 2-2 κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Η εμφάνιση των Πειραιωτών απέδειξε ότι έχουν ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, καθώς κοίταξαν στα μάτια την φιναλίστ της περασμένης περιόδου και παρότι βρέθηκαν πίσω με 0-2, το τελικό σκορ ίσως να τους αφήνει και απογοητευμένους που δεν έκαναν την ολική ανατροπή.

Η εικόνα που παρουσίασαν οι Ερυθρόλευκοι οφείλεται αναμφίβολα στον Πέδρο Μαρτίνς. Επί των ημερών του Πορτογάλου προπονητή οι επιδόσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακές. Σε 19 αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο, ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες. Μάλιστα έχει και πολύ καλή διαφορά στα γκολ, καθώς έχει σκοράρει 39 φορές και έχει δεχτεί μόλις 15 γκολ.

Ακόμη πιο εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις των Ερυθρολεύκων στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»Σε 10 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς έχουν κερδίσει τα 7 και έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε 3 7, δίχως ακόμη καμία ήττα (!) με γκολ 30-7. Μάλιστα στο διάστημα αυτό έχουν αντιμετωπίσει ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μίλαν, η Τότεναμ, η Ντιναμό Κιέβου ή η Μπέτις, καθώς και αξιόλογα μεγέθη όπως η Μπέρνλι, η Μπασακσεχίρ και η Κράσνονταρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κερδίσει το 57,8% των ευρωπαϊκών του αγώνων στον πάγκο του Ολυμπιακού, με 26,3% ισοπαλίες και μόλις 15,7% ήττες.

Αποθέωσε Ολυμπιακό η UEFA

Η εμφάνιση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σε συνδυασμό με την αντίδραση που έδειξε, όπως είναι λογικό προκάλεσαν μεγάλες εντυπώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την UEFA να κάνει ειδική μνεία στους «ερυθρόλευκους», αποθεώνοντας τους για την χθεσινοβραδινή τους εικόνα. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πίσω στο σκορ με 2-0; Κανένα πρόβλημα», συνοδεύοντας μάλιστα την εν λόγω ανάρτηση με ένα emoji που χειροκροτάει.

Δείτε το σχετικό tweet της UEFA:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments