Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον – Ένας νεκρός και 5 τραυματίας

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον – Ένας νεκρός και 5 τραυματίας
ΗΠΑ: Οι πυροβολισμοί σημειώθηκεαν στη συμβολή της 14ης Λεωφόρου με την Κολούμπια, σχεδόν τρία χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο.

ΗΠΑ: Συναγερμός στις αμερικανικές αρχές, μετά από πυροβολισμούς στην Ουάσιγκτον, κοντά στο Λευκό Οίκο το βράδυ της Πέμπτης. Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του ενώ τουλάχιστον πέντε ακόμη τραυματίστηκαν Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WJLA-TV ανάρτησε φωτογραφίες στο Twitter με ασθενοφόρα να μεταφέρουν τους τραυματίες από την περιοχή που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, σημειώνοντας ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας.

Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ οι άλλοι τρεις έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας δεν απειλείται η ζωή τους.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το τι προηγήθηκε των πυροβολισμών ενώ δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή ή σύλληψη. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς σε αυλή κτηρίου με διαμερίσματα λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης. Πέντε από τους έξι ανθρώπους που πυροβολήθηκαν είναι άντρες και η έκτη είναι γυναίκα.

Multiple people shot in Columbia Heights: police

DC Police hold a press conference after multiple people were shot in Columbia Heights Thursday night. DETAILS: http://bit.ly/2mpRC1J

Gepostet von Fox 5 DC am Donnerstag, 19. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments