Πολιτισμός

Ηρώδειο: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Florence – Ουρές για ένα εισιτήριο (pics)

Ηρώδειο: Εντυπωσιακή η εμφάνιση της Florence – Ουρές για ένα εισιτήριο (pics)
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη συναυλία των Florence + The Machine στο Ηρώδειο.

Ηρώδειο: Η Florence Welch εμφανίστηκε χθες στο βράδυ σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο για την πρώτη από τις τρεις συναυλίες που θα δώσει συνολικά στην Αθήνα.  Ήταν το πιο αναμενόμενο μουσικό live της χρονιάς. Μετά τα απανωτά sold out, οι χιλιάδες Έλληνες φαν της Florecne Welch, της δημοφιλούς τραγουδίστριας του βρετανικού γκρουπ Florence + The Machine, που κατάφεραν, μετά από μεγάλη αναμονή, να προμηθευτούν εισιτήριο κατέκλυσαν το Ηρώδειο για το πρώτο από τα τρία live που θα δώσει στην Αθήνα.

Η αναμονή και ο θόρυβος άξιζαν και με το παραπάνω, όπως αποδείχθηκε. Στην καλύτερη φάση της καριέρας της, η 33χρονη μουσικός μάγεψε το ελληνικό κοινό με την αισθαντική φωνή της, την αστείρευτη ενέργεια και την αέρινη φυσική της παρουσία.

“Florence and the Machine”

Florence and the Machine, συχνά εμφανιζόμενο ως Florence + the Machine, είναι το όνομα του μουσικού συγκροτήματος της Florence Welch και μιας ομάδας καλλιτεχνών. Η μουσική των Florence and the Machine έχει χαρακτηριστεί ως συνδυασμός διαφόρων ειδών μουσικής, συμπεριλαμβανομένων της ροκ και soul μουσικής. Η μουσική του συγκροτήματος είχε λάβει θετικές κριτικές από τη μουσική βιομηχανία προτού γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό, ιδιαιτέρως από το BBC το οποίο έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του συγκροτήματος, προωθώντας τους ως μέρος του BBC Introducing.

To πρώτο ολοκληρωμένο album του συγκροτήματος Lungs, κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου 2009 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του αγγλικού album chart για τις πέντε πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας του. Στις 17 Ιανουαρίου 2010, το album έφτασε στο Νο. 1 του αγγλικού album chart, έχοντας παραμείνει στο συγκεκριμένο chart για 28 συνεχόμενες εβδομάδες μέχρι τότε.[6] Το album έχει παραμείνει στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου για 58 συνεχόμενες εβδομάδες, καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά albums του 2009 και του 2010 μέχρι σήμερα. Στα 2010 BRIT Awards, το “Lungs”, κέρδισε το βραβείο “Mastercard British Album” . Οι Florence and the Machine εμφανίστηκαν και στα 2010 MTV Video Music Awards, με το τραγούδι “Dog Days Are Over”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments