Ελλάδα

Πειραιάς: Νέα ληστεία με εισβολή σε κατάστημα με αυτοκίνητο (vid)

Πειραιάς: Νέα ληστεία με εισβολή σε κατάστημα με αυτοκίνητο (vid)
Πειραιάς: Τα χτυπήματα με τη μέθοδο του «πολιορκητικού κριού» έφτασαν τα έξι μέσα σε λίγες ημέρες.

Πειραιάς: Στον στόχο της συμμορίας που χρησιμοποιεί ΙΧ αυτοκίνητα ως «πολιορκητικό κριό» για να πραγματοποιεί ληστείες βρέθηκε στις 02:05 τα μεσάνυχτα διαγνωστικό κέντρο στην οδό Ασκληπιού 38 στα Μανιάτικα του Πειραιά. Η σπείρα αποτελείτο από πέντε άτομα. Αρχικά, προσπάθησαν με βαριοπούλα να σπάσουν την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου.

Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν. Τελικά, εισέβαλαν και οι πέντε μέσα, πήραν ό,τι μπόρεσαν κι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δεύτερο χτύπημα σε λίγες ώρες

Οι ληστές με το αυτοκίνητο χτύπησαν και στις 3:30 τα ξημερώματα. Εισέβαλαν σε ποδηλατάδικο επί της Λαυρίου στα Γλυκά Νερά. Με την όπισθεν έσπασαν τη τζαμαρία, μπήκαν μέσα κι αφού σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια αφαίρεσαν οκτώ ποδήλατα και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με κάποια χρήματα, διέφυγαν ανενόχλητοι. Όπως είπε στο Open TV η επιχειρηματίας, είχε συναγερμό, ο οποίος χτύπησε κανονικά, όμως όλα έγιναν σε διάστημα δύο λεπτών.

Τα χτυπήματα με τη μέθοδο του «πολιορκητικού κριού» έφτασαν τα έξι μέσα σε λίγες ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments