Τεχνολογία

The Last of Us – Part II: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας (pics&vid)

The Last of Us – Part II: Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας (pics&vid)
The Last of Us - Part II: Στο πλαίσιο του χθεσινού State of Play, ανακοινώθηκαν και οι εκδόσεις του νέου τίτλου της Naughty Dog.

The Last of Us – Part II: H Sony παρουσίασε ένα νέο trailer για το δεύτερο μέρος του “The Last of Us”, κατά τη διάρκεια του State of Play της Τρίτης, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Το “The Last of Us: Part II” θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2020, αποκλειστικά για το Play Station 4.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται πέντε χρόνια μετά από αυτά του πρώτου τίτλου της Naughty Dog που λανσαρίστηκε το 2013 για PlayStation 3. Αυτή τη φορά οι παίκτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο της Ellie και ένα από τα βασικά στοιχεία του trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, είναι η επιστροφή του Joel.  Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι το The Last of Us θα είναι ένα από τα παιχνίδια που θα προσφέρει δίχως επιπλέον κόστος η υπηρεσία PlayStation Plus στους συνδρομητές της το μήνα Οκτώβριο 2019.

Δείτε το μοναδικό trailer:

Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις του The Last of Us: Part 2

Στο πλαίσιο του χθεσινού State of Play, ανακοινώθηκαν και οι εκδόσεις του The Last of Us: Part 2. Η Special Edition, που κοστολογείται στα $79.99 ευρώ, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), ένα art-book 48 σελίδων και ένα digital avatar set και ένα dynamic PS4 theme.

Το Collector’s Edition, με τιμή 159.99 ευρώ, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), ένα αγαλματίδιο της Ellie, 12 ιντσών, ένα amray case, ένα steelbook case, premium συσκευασία, ένα art-book 48 σελίδων, το βραχιόλι της Ellie, 6 κονκάρδες, τέσσερα αυτοκόλλητα, ένα avatar set, το ψηφιακό soundtrack, ένα ψηφιακό artbook και πρόσβαση στο ντοκιμαντέρ του making-of.

Τέλος, το Ellie Edition, με τιμή 249.99 ευρώ, περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι (δύο δισκάκια), το αγαλματίδιο που προαναφέρθηκε, μαζί με ένα αληθινό σακίδιο, σχεδιασμένο να μοιάζει με αυτό της Ellie. Μέσα θα βρείτε και amray case, steelbook case, premium συσκευασία, 48σέλιδο art book, το βραχιόλι, ένα logo patch, μια τύπωση λιθογραφίας, ένα βινίλιο 7 ιντσών, με μουσική από το soundtrack, πέντε αυτοκόλλητα και έξι κονκάρδες σμάλτου.

Όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία της κλασσική έκδοση του The Last of Us Part 2, θα λάβουν upgrade στην χωρητικότητα των πυρομαχικών και ένα crafting training manual. Συγκεκριμένα, αν κάνετε παραγγελία την ψηφιακή έκδοση, θα πάρετε αμέσως ένα PSN avatar, με το τατουάζ της Ellie.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments