Lifestyle

Can Yaman: Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη (pic&vid)

Can Yaman: Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη (pic&vid)
Can Yaman: Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αντιδράσεις.

Can Yaman: Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς “Φτερωτός Θεός”. Ο “Τζαν” προκάλεσε πανικό κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”, καθώς οι θαυμάστριες του προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον συναντήσουν.  Το πρωί της Τρίτης ο Can Yaman έκανε τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας και έσπευσε να θαυμάσει από κοντά τον Παρθενώνα.

Ο ηθοποιός που σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει και πτυχίο δικηγόρου βρέθηκε για δυο ημέρες στην Αθήνα, διέμεινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, έδωσε κάποιες συνεντεύξεις, ενώ φωτογραφήθηκε με πλήθος από θαυμάστριές του οι οποίες έσπευσαν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο πάρτυ γνωριμίας μαζί του που έγινε στο Διόνυσος Zonars.

Oι φωτογράφοι τον ακολούθησαν σε κάθε του βήμα ακόμη και όταν επισκέφθηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης όπου και τραβήχτηκε μια φωτογραφία η οποία μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άβολα όταν την είδαμε. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να υψώνει το μεσαίο του δάκτυλο με φόντο την ελληνική σημαία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αντιδράσεις.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Can Yaman βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” και αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά πως δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει και πως τη συγκικριμένη κίνηση την κάνει συχνά για να φτιάχνει τα γυαλιά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments