Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας: “Τσουχτερό” πρόστιμο στους παίκτες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Ερυθρός Αστέρας: “Τσουχτερό” πρόστιμο στους παίκτες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
Ερυθρός Αστέρας: Η ήττα από την Παρτιζάν θα στοιχίσει.. ακριβά στους παίκτες των «ερυθρόλευκων», λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ερυθρός Αστέρας: Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να επέστρεψαν χθες (25/9) στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της Βόζντοβατς εκτός έδρας, αλλά οι «κλυδωνισμοί» από την ήττα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Παρτιζάν (2-0) είναι αρκετά μεγάλη στην ομάδα. Οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου πήραν μια νίκη γοήτρου, σπάζοντας παράλληλα το αήττητο του μεγάλου αντιπάλου τους, το οποίο έτρεχε για 54 ολόκληρες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα! Τελευταία ήττα του Ερυθρού Αστέρα ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου 2017, όταν είχε ηττηθεί με 1-0 από την Ναπρέντακ.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» δεν ξέχασε την κακή εμφάνιση κόντρα στην Παρτίζαν και φρόντισε να «τιμωρήσει» τους παίκτες για την ήττα αυτή. Για το λόγο αυτό τιμώρησε κάθε παίκτη της ομάδας με τσουχτερό πρόστιμο που αγγίζει τις 5000 ευρώ, κάτι που δεν άρεσε στα αποδυτήρια. Το κλίμα στον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, κι όλα αυτά μόλις λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (1/10) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μετράει μέρες για την επιστροφή του

Ο Έλληνας επιθετικός δεν βλέπει την ώρα να ξαναπατήσει χορτάρι και να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος ήταν ο μεγάλος άτυχος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου. Είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 17 Φεβρουαρίου 2019.

Αμέσως μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε ο Λάζαρος ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά. Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να προπονείται στου Ρέντη όλο αυτό το διάστημα. Ο 32χρονος επιθετικός έχει πεισμώσει και θέλει επιστρέψει πιο δυνατός και να μπορέσει να αγωνιστεί και να κερδίσει ξανά τη θέση του στην ομάδα. Είναι σκληρό «καρύδι» και το έχει αποδείξει και παλαιότερα. Σε παρόμοιο τραυματισμό που είχε γυρίσει δυνατότερος.

Ο Λάζαρος συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις προκειμένου να φτάσει άμεσα στο απαραίτητο επιθυμητό επίπεδο και να είναι έτοιμος για να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που παρακολουθούν από κοντά την αποκατάστασή του, ο Λάζαρος υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδος για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μετά απ’ αυτά τα παιχνίδια στις 12 και 15 Οκτωβρίου, με Ιταλία και Βοσνία, ο Λάζαρος θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει από τον Πέδρο Μαρτίνς. Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμη αξιόπιστη λύση στα εξτρέμ, για τη σεζόν που έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments