Video

Καταδίωξη στο Αιγαίο: Βρέθηκε πάνω από ένας τόνος ναρκωτικών σε σπηλιά έξω από την Αλόννησο (pics- vid)

Καταδίωξη στο Αιγαίο: Βρέθηκε πάνω από ένας τόνος ναρκωτικών σε σπηλιά έξω από την Αλόννησο (pics- vid)
Καταδίωξη στο Αιγαίο:Η  επιχείρηση “μαμούθ” στήθηκε τις τελευταίες ώρες από ξηρά, από θάλασσα και από αέρος στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Σποράδων

Περισσότερο από έναν τόνο ναρκωτικά εντόπισαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Βόρειες Σποράδες.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e- volos.gr, οι λιμενικοί εντόπισαν την τεράστια αυτή ποσότητα μέσα σε κιβώτια και κρυμμένη στη νησίδα Πιπέρι, που βρίσκεται ανοικτά της Αλοννήσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, η επιχείρηση “μαμούθ” στήθηκε τις τελευταίες ώρες από ξηρά, από θάλασσα και από αέρος στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Σποράδων, με τη συμμετοχή εκπαιδευμένων σκύλων και βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος,  την οποία συντόνισε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι τη συνέχεια της κινηματογραφικής καταδίωξης που έγινε την περασμένη Τετάρτη μεταξύ ανδρών του Λιμενικού Σώματος και εμπόρων ναρκωτικών στα νότια της Μυτιλήνης και είχε ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση του κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών που με ταχύπλοα σκάφη μετέφερε ναρκωτικές ουσίες από την Τουρκία στην Αλβανία.  Μάλιστα, το Λιμενικό Σώμα είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με την καταδίωξη και σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής:

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Τετάρτη μετά την καταδίωξη που έγινε νότια της Μυτιλήνης, οι λιμενικές αρχές ακινητοποίησαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα τους τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής που φέρεται να μετέφεραν ποσότητες κάνναβης σε ακτή της Τουρκίας. Στην επιχείρηση αυτή στελέχη αρμόδιας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. είχαν πληροφορία για την πιθανή ύπαρξη δυο ταχυπλόων που επρόκειτο να ξεκινήσουν από την Αλβανία με προορισμό την Τουρκία μεταφέροντας σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών αλλά οι τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν στο  ταχύπλοο είχαν προλάβει και ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά που μετέφεραν σε ακτή της Τουρκίας.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. είχε ζητήσει και τη συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Αρχηγείου του Λιμενικού και για το λόγο αυτό κινητοποιήθηκαν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου 10 περιπολικά σκάφη, ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο του λιμενικού καθώς επίσης ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο του Frontex.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments