Ελλάδα

Λάρισα: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε στο φράγμα Γυρτώνης

Λάρισα: Θρίλερ με ανθρώπινο σκελετό που εντοπίστηκε στο φράγμα Γυρτώνης
Λάρισα: Εντοπίστηκε από μέλη του συνεργείου καθαρισμού του φράγματος όταν σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο φριχτό θέαμα και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Λάρισα: Συναγερμός σήμανε στη Λάρισα το μεσημέρι της Τρίτης μετά τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου και οστών στις εκβολές του Πηνειού και συγκεκριμένα στο φράγμα της Γυρτώνης.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του larissanet.gr, το σκελετό εντόπισαν μέλη του συνεργείου καθαρισμού του φράγματος όταν σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα και ειδοποίησαν τις Αρχές. Στο ίδιο χώρο βρέθηκε ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας φόρμας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα ευρήματα εκτιμάται ότι ανήκουν  σε γυναίκα ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να ανήκουν στην Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα που είχε εξαφανιστεί απ΄το σπίτι της στη Λάρισα πριν από αρκετούς μήνες. Εντούτοις θεωρούν ότι τα οστά που βρέθηκαν είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι που δεν φαίνεται να δικαιολογούν απόλυτα αυτό το σενάριο. Παρόλα αυτά,  θα κληθούν οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκα για να δουν τα ευρήματα.

Τα οστά αναμένεται να εξετάσει και η ιατροδικαστής Λάρισας και αναμένεται να πάρει δείγμα για να μπορέσει να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Υπενθυμίζεται ότι η Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα αγνοείται από το απόγευμα της  Κυριακής της Αποκριάς, 10  Μαρτίου, από το πατρικό της σπίτι στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου στη Λάρισα.  Η Βάσω Κουκουνασούλη- Σιλεβίστα είχε πάει στη Λάρισα από τη Λαμία όπου διέμενε  προκειμένου να βοηθήσει τον αδελφό της  να μεταφερθεί η μητέρα τους σε κέντρο αποκατάστασης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments