Video

Δήλωση έκπληξη του Αλέκου Φλαμπουράρη για τις εκλογές

Δήλωση έκπληξη του Αλέκου Φλαμπουράρη για τις εκλογές
Στην ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου αναφέρθηκε ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης.

Φαίνεται πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών και ο πρώην υπουργός Επικρατείας ο οποίος προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με το αποτέλεσμα που έφερε το κόμμα του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών δήλωσε πως πολίτες τον σταματούν στο δρόμο και τον ρωτούν “ήταν ανάγκη να χάσετε τις εκλογές;”

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην ερώτηση τι του λέει ο κόσμος που τον πλησιάζει, απάντησε: «Μας λένε μα, ήταν ανάγκη να χάσετε;» και χαμογελώντας πρόσθεσε: « Ίσως έρχονται άνθρωποι που δεν ήθελαν να χάσουμε».

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης είπε ότι είναι αναγκαίο το φρεσκάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι κάποιες πολιτικές τους κόστισαν. Στο ερώτημα αν γύριζε τον χρόνο πίσω αν θα υπέγραφε ξανά μνημόνιο είπε: «Αν ήμασταν όπως τον Ιούλιο του 2015, ναι». Ο κ. Φλαμπουράρης είπε ακόμα ότι δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος για την θέση του Αλέξη Τσίπρα, ότι θα δει την ταινία του Κώστα Γαβρά που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Ενήλικες στο Δωμάτιο» και στο ερώτημα αν ο Βαρουφάκης έβλαψε την χώρα, είπε: «δεν το πιστεύω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments