Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία

Αλέξης Τσίπρας: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία
Αλέξης Τσίπρας: Για δυσανεξία στις απεργίες και καθεστωτική νοοτροπία κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Τσίπρας:  Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του για την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση είχε σχολιάσει ότι μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια. «Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί» σημείωσε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη γράφει χαρακτηριστικά: «Η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη για τη σημερινή απεργία, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της ακραία συντηρητικής του αντίληψης για το συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν. Ούτε ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, δε θα το έγραφε καλύτερα».

Παράλληλα κάνει λόγο για “σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας”. «Δυσανεξία στις απεργίες, δυσανεξία στη διαφορετική άποψη, δυσανεξία στα εργασιακά δικαιώματα, δυσανεξία και στη Δημοκρατία. Όλα αυτά είναι σημάδια καθεστωτικής νοοτροπίας», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας γράφει: «Επειδή κέρδισε τις εκλογές, νομίζει ότι δε θα πρέπει κανείς να τον ενοχλεί. Κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες, εφημερίδες, απεργοί. Όλοι σιωπή! Ενοχλείται ο κ. Πρωθυπουργός…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments