Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: “Καλούμαστε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη νέα εποχή”

Νέα Δημοκρατία: “Καλούμαστε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη νέα εποχή”
Νέα Δημοκρατία: Η ανακοίνωση του κόμματος για τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυσή του.

Νέα Δημοκρατία: Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 45 ετών από την ίδρυσή του. Μεταξύ άλλων, η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι το κόμμα κράτησε την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και με γνώμονα την υπευθυνότητα βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Πλέον, όπως σημειώνεται, η Νέα Δημοκρατία αφήνει πίσω οριστικά όσα δίχασαν τους Έλληνες και προχωρά προς τη νέα εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει σήμερα 45 χρόνια προσφοράς στη χώρα. Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ταυτισμένη με την πορεία της χώρας από τη Μεταπολίτευση και μετά. Απο την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που κράτησαν την Ελλάδα όρθια στα δύσκολα και μέσα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια, με γνώμονα την υπευθυνότητα, τη σύνεση, και τον ορθό λόγο, βρέθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Αυτή την παρακαταθήκη αξιοποιούμε και συνεχίζουμε, ιδιαίτερα σήμερα που η παράταξή μας καλείται να οδηγήσει την Ελλάδα στη νέα εποχή αφήνοντας πίσω οριστικά το διχασμό και τον λαϊκισμό. Οι Έλληνες μπορούν να κοιτούν μπροστά με αισιοδοξία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments