Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Δεν τον έχει ξεχάσει η Άντερλεχτ – Ποια τα δεδομένα για την ΑΕΚ

Όγκνιεν Βράνιες: Δεν τον έχει ξεχάσει η Άντερλεχτ – Ποια τα δεδομένα για την ΑΕΚ
Όγκνιεν Βράνιες: Η Άντερλεχτ παρακολουθεί την πορεία του Βόσνιου στόπερ, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η προσπάθεια της ΑΕΚ για την παραμονή του.

Όγκνιεν Βράνιες: Μετά από μια καταστροφική σεζόν στο Βέλγιο, ο Βόσνιος στόπερ επέστρεψε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ. Ο έμπειρος στόπερ αναγεννήθηκε μόλις επέστρεψε σε ένα περιβάλλον που ξέρει ότι τον εκτιμούν και τον αγαπάνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βράνιες είναι η προσωπική αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ έχει ιδιαίτερη σχέση και με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Το άριστο κλίμα που συνάντησε στην ομάδα τον έχει κάνει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Η Άντερλεχτ, στην οποία ανήκει ο 29χρονος παίκτης, παρακολουθεί την πορεία του και δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα κινηθεί στην υπόθεσή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Βελγική ομάδα ξόδεψε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να τον αφήσει έτσι εύκολα.

Όγκνιεν Βράνιες: Τα δεδομένα για την παραμονή του στην ΑΕΚ

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα επιχειρήσει να βρει μία φόρμουλα για την περαιτέρω παραμονή του Βράνιες στην ομάδα, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις… διαθέσεις των «μοβ» και τι θα αποφασίσουν να κάνουν στην υπόθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων για ένα προκαθορισμένο ποσό, ενώ – σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» – το δικό της ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Βόσνιου όσον αφορά το μέλλον του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments